• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Nasionka... Jaka różnica?

Wyszukiwarka Forumowa:

ITAL!ANO

Well-known member
Buchów
1
Mam do was pytanie: Czym się różnią albo jak bardzo się różnią nasionka takie dla papug od orginalnych nasionek :queen: ?? Słyszałem ze jak się dobrze choduje to też może wyrosnąć dobre palenie ;) I niewiem czy warto to sadzić :p Jak myślicie?? PoZdro

R

Raz

Guest
nie warto
z nasion dla papug jest przemysłówka jej zawartość thc jest bardzo mała prawie nia ma
oryginalne nasionka dostaniesz na cannabis.fr.pl

B

blancik

Guest
Raz, dziamdziak ma 100% racji. Szkoda twojej pracy i wysilku.
Pzdr!

L

Lift

Guest
Troche mnie zastanawia ta przemyslowka bo:
terahydrocanabiniol (thc) jest zawarte w zywicy !!
Czy ona nie ma zywicy??
Czy jest tak zmutowana ze w zywicy nie ma teragydro... thc poprostu :thumleft:
PzDr... :joker:

hlor

Well-known member
Buchów
2
Poprostu w 100g zywicy "przemyslowy" niema tyle THC co w 100g np.WW lub Big Bud. Proste :thumright:

ITAL!ANO

Well-known member
Buchów
1
Aha czyli szkoda tylko pracy... A gdybym naprzykład zakupił jakąś roślinke outdoor i posadził sobie ją zimą w doniczce na oknie? :) Bo w sumie to prawie to samo :) chyba że nie?

L

Lift

Guest
Od okna zimno leci chyba ze masz szczelne okna ale to tez nie to samo poprostu zaluz indoora lepiej niz out. Koszty wieksze ale mozesz kontrolowac warunki i nie martwisz sie ze ci ktos zaje... planty ale znowu mniejszy przypal na out sa plusy i misusy i out i in
PzDr... :queen:

B

blancik

Guest
Uprawa na parapecie przy okienku jest bezsensowna. Boxika sklep

ITAL!ANO

Well-known member
Buchów
1
blancik, tylko ze z tym boxem moze być problem (starzy :/) chyba musze jednak czekac do następnego roku i sadzic outdoora :(

Patron

Well-known member
Buchów
1
hehehe znowu wyczaiłem wtopa to co na parapecie niemiał bys przypału ze starymi jak bys posadził i postawił na parapecie to by ci sie pytali co to zainteresowali by sie a jak sklepiesz boxika na LR y i dobrze go zamaskujesz(ukryjesz) to nie bendzie nikt nic wiedział :thumright:

L

Lift

Guest
Patron napisał:
nie bendzie nikt nic wiedział
Lepiej powiedziec wszystko rodzica od a do z nawet powiedz ze po co masz kupywac i jeszcze moze dilerzy cos dodaja :farao: a tu masz swoja eko-mj :sunny:
PzDr... :queen:

ITAL!ANO

Well-known member
Buchów
1
Patron, na parapecie by było łatwiej bo bym im wkręcił, że to jakieś kwiatki koleżanki czy coś :) Historie zawsze się wymyśli :p

Lift, a to zeby powiedzieć starym to niejest dobry pomysł :/ Jeszcze by ktoś chciał mojego stafiku tykać :)

B

blancik

Guest
Lift napisał:
Lepiej powiedziec wszystko rodzica od a do z

Ale wez pod uwagę to że starsi ludzie jak uslyszą o czymś takim, wiedząc wszem i wobec że to narkotyk, to kicha. Starszym ludziom takich rzeczy niestety nieda sie wytlumaczyć tego, bo oni są przekonani święcie że jest jak w telewizji gadają. Sama nazwa narkotyk robi swoje.

Patron

Well-known member
Buchów
1
powiem ci tak moja starsza wogule nie ma pojecia jak wyglada mj ja zrobiłem tak ze powiedziałem jej ze mam nasionka rosiczki które potrzebują duzo swiatła sklepałem boxa kupiłem osprzet i jest wszystko ok.dopiero po jakimns czasie powiedziałem mamie co to jest i no problem zero jakich kolwiek burzacych nic :)spróbuj z tymi rosiczakmi

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół