• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Nasionka No name / Czy cos z tego bedzie ?

Wyszukiwarka Forumowa:

WeedManiac

Member
Buchów
0
Mam 3 nasionka no name od kumpla.
Troche nie przypominaly pestek mj, ale po zostawieniu ich w szklance wody na 5 godzin wygladaja jak nasionka mj.

Zostawilem je na 5 godzin w wodzie, i teraz zostawiam je na wacikach dopuki sie cos nie wykluje. Jak myslicie ? Bedzie cos z tego ?
Thx :smokee:

Zdjecia :
Untitled-2.jpg

Untitlgged-2.jpg

:zjarany:​

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
a na jakiej podstawie sadzisz, ze to amnezja? kolega tak powiedzial?

WeedManiac

Member
Buchów
0

Sadze na outdoor (Gorilla grow), w spocie nie daleko lasu. Jest duzo slonca, ludzi zero wiec powinno byc gitez. <peace>

Zostawilem ja na calom noc i do tej pory nic nie peka :/
Troche sie martwie ale widzialem ze nie ktorym zajmowalo to o wiele wiecej niz 24/h

---------- Post added at 14:50 ---------- Previous post was at 14:46 ----------

A kumpel mowil ze to pestka amnezji, i sam sadzi 4x indoor wiec wydaje mi sie ze nie mial by powodow zeby klamac. I sorry za poprzednia wiadomosc ale jestem tak za****ny ze ciezko bylo przeczytac o co pytasz.. lol. Thx i buszek za ciebie ziomus <wodna>

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Sadze na outdoor (Gorilla grow), w spocie nie daleko lasu. Jest duzo slonca, ludzi zero wiec powinno byc gitez.

Zostawilem ja na calom noc i do tej pory nic nie peka :/
Troche sie martwie ale widzialem ze nie ktorym zajmowalo to o wiele wiecej niz 24/h
Po 1 - nie odpowiedziałeś na pytanie, na jakiej podstawie sądzisz, że to Amnesia.
Po 2 - na sadzenie na out jest już bardzo późno, wydaje mi się, że za późno (może jeszcze AF, ale ja tam bym nie ryzykował).
Po 3 - Jeżeli to Amnesia to nawet, gdybyś posadził 2 miesiące temu, to i tak nie dojdzie w Polsce.
Podsumowując - według mnie zmarnujesz te nasiona.

---------- Aktualizacja posta 16:52 ---------- Czas poprzedniego posta 16:51 ----------

kumpel mowil ze to pestka amnezji, i sam sadzi 4x indoor wiec wydaje mi sie ze nie mial by powodow zeby klamac.
Poprzedniego posta napisałem, jak jeszcze nie było tej odpowiedzi...
Ale skoro to Amnesia - to patrz punkt 3 i szybko składaj boxa.

WeedManiac

Member
Buchów
0
Po 1 - nie odpowiedziałeś na pytanie, na jakiej podstawie sądzisz, że to Amnesia.
Po 2 - na sadzenie na out jest już bardzo późno, wydaje mi się, że za późno (może jeszcze AF, ale ja tam bym nie ryzykował).
Po 3 - Jeżeli to Amnesia to nawet, gdybyś posadził 2 miesiące temu, to i tak nie dojdzie w Polsce.

---------- Aktualizacja posta 16:52 ---------- Czas poprzedniego posta 16:51 ----------

Ale ja mieszkam w angli i teraz jest i ma byc ostra hica tak przez 2 miechy wiec mysle warto sprobowac :)

---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:05 ----------

I gdybym mogl to juz dawno bym sadzil w boxie ale niestety nie moge z wielu przyczyn :pl:

RahCiach

Well-known member
Buchów
0
Ale ja mieszkam w angli i teraz jest i ma byc ostra hica tak przez 2 miechy wiec mysle warto sprobowac :)

---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:05 ----------

I gdybym mogl to juz dawno bym sadzil w boxie ale niestety nie moge z wielu przyczyn :pl:

no to jeśli chcesz tą amnezje wykorzystać na oucie i żeby ci coś z tego dobrego wyrosło to musiałbyś się przeprowadzić do jakiegoś pieprzonego kazahstanu albo innych ciepłych państw.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół