akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Nasionka w zwyklej szklance

Wyszukiwarka Forumowa:

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Elo! moje pytanko brzmi tak, jak mi wykielkuja nasionka w wodzie i wsadze je do ziemi moge je 3mac w zwyklych szklankach z ziemia z tym, ze nasionko z kielkiem, bedzie na samym brzego tak aby widziec co sie dzieje z kielkiem jaka ma dlugosc itp. nie zaszkodzi to mojej roslice? robie tak z nasionami sosen i kielek idzie w dol a ja sobie go obserwuje, tylko zaslaniam od swiatla opaska (potnikiem na rękę ;D) i od czasu do czasu zerkne sobie. moze tak byc? czy nawet potnik jest zbedny?
Pzdr

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
w wodzie to ci raczej nie wykielkuja a z tym pomyslem to niewiem ,wogole po co?

ziołolek

Well-known member
Buchów
1
ale jak będziesz trzymać w szkalnce z ziemią to pamiętaj że jak podlejesz za dużo wody to nie będzie ona miała gdzie spłynąć i może ci roślinka zgnić.

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
po jakiego chu*a takie udziwnienia wprowadzac?

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
jak chcesz widziec co sie dzieje z nasionkiem to kiedys mi kumpel mowil ze w sklepie gdzie jest wszystko po 4 zl widzial taki pojemnik z zelem przezroczystym gdzie wlasnie nasionko sie wklada i widac jak rosnie , ma tam wszystkie substancje odzywcze i normalnie moze w tym rosnac ale niewiem jak to potem przesadzic i dla mnie to jest shit i tylko zmarnowanie nasionka ;)

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
ja wsadziłem do baniaków po mineralce 5L i widze jak korzonki sobie rosną :) a jest ich naprawde sporo już wyczaiły dziure w baniaku na dnie (coby woda sobie wypływa ła) ale jak wyczaiły korzonki, że dalej ziemi nie ma to zawróciłY :)

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
hehe sprytne te korzonki :p
A tak ogolnie to lepiej nie kombinowac, bo i po co...

J

Johnus_Pain

Guest
No nie wiem. Je teraz kiełkowałem w szklance i wszystkie nasiona wykiełkowały. Na 48 godzin do wody, w ziemię i gotowe...

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
zdecydowalem sie na kubeczki po jogurcie:) prostsze i w ogleeee :thumleft: :jocolor:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
No nie wiem. Je teraz kiełkowałem w szklance i wszystkie nasiona wykiełkowały. Na 48 godzin do wody, w ziemię i gotowe...

ku**a ! Myślisz troche ? Czasem ?

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Johnus_Pain napisał:
powiem jedno: ahahahhahahahaaa czytaj posta calego ZE ZROZUMIENIEM! :jocolor: :thumleft: :geek:

J

Johnus_Pain

Guest
Ło żesz w k***ę, ale jestem tępy :thumleft: . Za***anym lepiej nie pisać na forum...

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Lepiej uważajcie jak sadzicie w baniakach, szklankach i h*j wie czym bo są przezroczyste i przepuszczają światło, a korzenie tego nie znoszą, lepiej nie kombinować bo to rośłinie zaszkodzi, a jak robicie w baniaku to go pomalujcie albo owińcie folią aluminiową.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół