akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

nasionkapl

Wyszukiwarka Forumowa:

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja jak zobaczyłem sklep wiele odmian itp wiedziałem ze wałek
mój kumpel kupił shamana i nie wykiełkowało 10 nasion raczej umie kiełkowac wina nasion

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
może i słuszne założenie, ale można się też pomylić no bo ktoś mógł czekać aż uzbiera te naście tys. i kupi po 4 paczki każdej odmiany i jakoś sie to rozkręci :).

Ale i tak bym nie kupił od takiego kolesia hyhy

A

andrzejZwąsami

Guest
zobaczcie ten link pozycja numer 16

http://czarnalista.hemplobby.info/

zobaczcie ten link pozycja numer 16

Nie polecam tego sklepu. Znam ludzi ktorzy otrzymali co innego (tzn pozywienie dla papug) niz zamowili w tym sklepie. Jezeli juz chcecie otrzymac to co zamowiliscie to polecam www.freedomshop.gota.pl oraz www.cannabis.fr.pl

Pelen shitbank koles wyslal sfore swoich psow, zeby na roznych forach rozpoczeli temat pod tytylem: "ze w sklepie www.nasionka.pl jest test pack i ze jest ok". Dziwnym trafem podopne posty pojawily sie na innych forach mniej wiecej w tym samym czasie. Pelna sciema.

M

Marholt

Guest
Tak ja się skusiłem :) i nie żałuję bo nie mam czego, wszystko za free. Jjuz mi 2 ziarna wykiełkowały po 24h i juz są w doniczkach. Mam jescze 6 tych promocyjnych tez juz kielkują . Jak dająza darmo to trzeba brać i kombinować więcej niz 2 :tongue: nasiona są ok tylko ciekawe czy dojdzie ta odmiana jak myslicie????

Z

zipa

Guest
tez sie skusiłem bo za darmo a mam jescze troche miejsca w boxie to nic mi nie szkodzi a moze wyrosnie akurat afghani zobaczymy peace

Furi

Well-known member
Buchów
0
hehe ziomy ja wziełem ten test pack i wtrosły mi 4 rosliny z 4 nasion dam na outa co bedzie to bedzie najwazniejsze ze nic nie trace

S

SOLARR

Guest
HEHE już płatne są te "darmówki".Chyba za dużo było zgłoszeń ,lub wyczuli na tym interes.
I tak nikt do końca nie będzie wiedział czy kupując normalnie nasiona ,będą oryginalne.
Tak bywa z promocjami.:D

M

Marholt

Guest
Jakie jajca a ja typa wywałowałem ze do mnie nie przychodzilo czały czas aż nazbierałem 8 nasionek za free :tongue:

kuba_1-1

Member
Buchów
0
Na wilu forach slyszalem ,ze ta strona to sami OSZUSCI .
:puker:

A

analityk lucyfera

Guest
siema! to mi daliście teraz do myślenia... ja zamówiłem 4nasionka afghani i udało mi się jeszcze za free, co ciekawe pestki wygladały tak jak mówią opisy o pestkach afgańskich więc wyglądały na dobre ...
, wykiełkowały wszystkie, ale jedną straciłem z mojej winy. w każdym razie z 3 roślin wyszły 2 dziewczynki i 1 facet który już nie żyje. dziewczynki mają teraz około metra, jedna kwitnie już od 4 tygodni (zaczeła kwitnąć po miesiącu co mnie bardzo zaskoczyło) narazie wszystko wskazuje na to że nie jest to zwykła przemysłówka! chyba że przemysłówki też mają 9 palczaste 20centymetrowe liście? widziałem samosiejki i wyglądają jak chude karlate maleńtswa w porównaniu do moich mutantów. stosuje nawożenie chemiczne. roślinki przez 5 tygodni miałem pod folią, a od 3 tyg. rosną pod HPS250W w domu. wygląd mają piękny, ale oprócz tych dwóch afghani posiadam także power planta który ma ok. 20 cm mniej, jest za to silniej ukrzewiony i dopiero zaczyna wypuszczać pierwsze włoski. co ciekawe same liście power planta pachną lepiej niż kwiaty afghani z www.nasionka.pl. power plant natomiast jest z pewnego źródła. niewiem co mam myśleć?? ale za niecałe 4 tyg. powinienem wiedzieć czy coś kopnie ta afghani i wtedy będzie można wystawić opinie o tym seedbanku www.nasionka.pl. ja ich nie skreślam ponieważ uważam że jeśli wysyłali nasionka za free to chyba dobre skoro chcą żebyśmy zostali ich klientami, prawda? czekam na opinie...

Matrio

Well-known member
Buchów
0
lechpoz napisał:
chcą żebyśmy zostali ich klientami, prawda?
oczywiście

lechpoz napisał:
czekam na opinie...
wszyscy ja znamy... ShitBank

lechpoz napisał:
ja zamówiłem 4nasionka afghani i udało mi się jeszcze za free,
fuks :)

lechpoz napisał:
wykiełkowały wszystkie
ehh.. to szczęście

lechpoz napisał:
wskazuje na to że nie jest to zwykła przemysłówka!
koleś sam sie przyznał ,że sprzedaje przemysłówkę! za bardzo niewierzę że się nawrócił... :|

A

analityk lucyfera

Guest
ja tam dalej nie dokońca wierze że ten sklep to totalni oszuści, może robią jakieś wałki i nasionka mają niewiadomo z kąd (może sami produkują :queen: ) , ale że dają przemysłówkę to chyba napewno nie są aż tak naiwni żeby myśleć że growerzy siejki nie poznają?! przecież tym ku**a się nie idzie wogóle ujarać ! zresztą sami oceńcie: zapraszam do działu odmiany - tam w poście afghani czy przmysłówka ?zamieściłem fotke czegoś co nie wygląda na zwykłe gówno! ale pewność będę miał za ok. 2 tygodnie :joker: - wtedy wszyscy się dowiedzą co jest/było w test packach z www.nasionka.pl
P.S.
coitak oczywiście nie potwierdzi faktu że sklep nie robi wałków na czym innym... :thumright:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół