• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Nasionko, środowisko, oświetlenie

Wyszukiwarka Forumowa:

Klawiaturka

New member
Buchów
0
Siema
Zamierzam zrobić boxa z kartonu :D
Wymiary 26cm x 56cm x 39cm (szer/dł/wys). Powierzchnia 0.1456m2.
I teraz jakie nasionko nadawałoby się na takie warunki? Zostańmy przy automatach.
Czy folia aluminiowa jan niezbędny będzie dobrze odbijała światło?

G

Gość

Guest
Folia aluminiowa odpada, zastosuj koc ratunkowy , kupisz w kazdej aptece - cena okolo 10 zł

Na twoim miejscu zamast kartonu kupilbym gdzies uzywana obudowe od kompa i zrobilbym pcboxa, tam warunki mozesz stworzyc juz calkiem niezle, pozdro

Klawiaturka

New member
Buchów
0
Dobrze a jakie nasionko do takiego boxa?

---------- Aktualizacja posta 20:21 ---------- Czas poprzedniego posta 19:47 ----------

Odświeżam bo jestem niecierpliwy :D W razie czego chodzi mi jakie nasionko gdybym zrobił przykładowego growboxa z obudowy do PC

GFP

Active member
Buchów
0
mowisz ze chcesz automata do pc boxa? kazdy sie zmiesci tylko niektore potrzebuja treningow :) ja bym Ci polecil bleuberry x mazar albo critical Jack critical mialem i slicznie rosla troszke trzeba bylo naginac ale ok jest a BB malusienka mi wyrosla moze to wina genow ale zmiescila sie w boxie 30x30x50 co prawda druga uprawa byla i nie zbyt zadbalem o nia ( wynik suszu 4g xD)

Klawiaturka

New member
Buchów
0
A do oświetlenia lampki Phillips tornado 32w będą dobre? Mocno grzeją? I czy muszę się jakoś przejmować wilgocią?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół