akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Nasionko z palenia-co z niego będzie?

Wyszukiwarka Forumowa:

Netherlands THC

Well-known member
Buchów
1
Siemaneczko.
Co w przypadku kiedy wygrzebie się z palenia pojedyńczą dojrzałą pestke co z niej będzie jeżeli, pochodzi ona z jack herer auto femi? Ile % szansy jest, że wyrośnie panienka? Rozumiem, że wielkość krzaka byłaby ta sama?

D

DarkMessiah

Guest
fu*k zapomialem swojej krysztalowej kuli zabrac. A zapylona przez? czary mary zapie****aj po browary :D

Netherlands THC

Well-known member
Buchów
1
Była sama. Nie miała możliwości zostać jak zapylona.
Czasami podobno tak jest, że pojedyncze nasionko mozna znalezc.
Ktos sie orientuje bardziej w temacie?

Morninsta

Banned
Buchów
2
bagseed się to nazywa, nasiona z torby od dilca.

a jak krzak byl twój to.. chyba - panteokarpia nastąpiła czy jakoś tak się nazywało. w ogólnikowej teorii chodzi o to, że roślina liczy, ze może w przyszłym roku ją ktoś zapyli

Merus

Active member
Buchów
0
Z Twojego opisu posiadasz nasiono jack herrer auto fem S1 .
Co to jest S1 ?

bagseed się to nazywa, nasiona z torby od dilca.

a jak krzak byl twój to.. chyba - panteokarpia nastąpiła czy jakoś tak się nazywało. w ogólnikowej teorii chodzi o to, że roślina liczy, ze może w przyszłym roku ją ktoś zapyli
W przyszłym roku? Czy ty wiesz jaką rośliną jest Ganja?

Netherlands THC

Well-known member
Buchów
1
Czy ktoś jeszcze jest w stanie to potwierdzić? Gdzieś rzekoma teoria obiła mi się kiedyś o uszy.
Chciałbym poprostu wiedzieć czy to nasionko warte jest zachodu i czy są większe szanse na panienkę, a nie na jakąś hermę czy co kolwiek innego niemiłego.
Nie miała jak zostać zapylona bo była jedynaczką o pięknych kwiatach.
Dodam, że to pojedyńcza pestka prawie na cały plon.

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,605
Odznaki
1
No ale jak ci ktos moze powiedziec czy to bedzie herma czy nie? Moze bedzie, moze nie bedzie, posadz to zobaczysz.

BlackMen

Well-known member
Weteran
Buchów
2,767
Odznaki
1
japie****e Grześ już ci wyjaśnij na ch*j drążysz temat ? będzie feminizowany automat warto posadzić

Merus

Active member
Buchów
0
będzie feminizowany automat warto posadzić

A skąd wiadomo że będzie to żeńska a nie męska roślina? przecież ludzie żeby mieć żeńskie nasiona używają jakichś tam feminizatorów (azotanów).
Pytam bo sam mam kilka nasion z palenia i chce je posadzić , ale nie chce żeby to były męskie. Już wcześniej założyłem taki sam wątek jak ten, i zamiast pomocy otrzymałem dawkę wk***ienia do mojego mózgu. .[Nie wiem nic kompletnie w temacie dlatego pytam, jak bym wiedział to bym nie tracił czasu na dyskusje z ludźmi których nawet nie znam].

ku**a mać.... przecież każdy z was kiedyś zaczynał , i każdy czegoś nie wiedział, a teraz wiecie i wypisujecie głupoty typu: No jak możesz takie głupie pytania zadawać, przecież to wiadomo, jpr co za głąmb.

Merus

Active member
Buchów
0
Ja pie***le co za typ.
Kiełkowanie trwa około 2-3 dni, potem do gleby i wyjście z gleby trwa około 2 dni, okres wegetatywny w moim przypadku trwa około 25-30 dni, potem zmiana fotoperiodu, indukcja też troche trwa. A na końcu może sie okazać roślina męska. I ja mam stracić około 40 dni i do tego jeszcze prąd, woda, nawozy, tylko dla tego że wam sie nie chce pomóc.
DZIĘKUJĘ BARDZO!!!

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
9,656
Odznaki
5
A skąd wiadomo że będzie to żeńska a nie męska roślina?

Skoro nie było męskiego, to nasiona są z samozapylenia. Czyli femki z mniejszą lub większą tendencją do hermienia.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół