• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Nasiono z paczki

Wyszukiwarka Forumowa:

palebolubie2142

Well-known member
Buchów
0
Witam.
Moja Pani została wysadzona na hardcora w polowie marca jest mała ma tylko 1metr ale teraz nadrabia

Nie pokoją mnie żółte liscie jakies rady?

Oceny i rady mile widzane ;)

GEMINI

Well-known member
Buchów
0
Witam. Nieźle sobie radzisz te żółte liście to wnioskuje że ze starości obetnij je i jeszcze kilka tych dużych liści wiatrakowych by słoneczko dotarto tam gdzie trzeba.

Zielakgru

Well-known member
Buchów
0
Kwitnie już! pozbądź się paru wiatraków jak kolega wyżej radzi. A na flo lejesz coś ?

palebolubie2142

Well-known member
Buchów
0
Własnie nie leje jeszcze nic na flo cały czas dostaje biohomusa..
Ale mi się nie wydaje ze ona już zaczyna kwitnąć to nie automat przecież:smokee:

chudyrok

Well-known member
Buchów
0
b słabe zdjecie nawet w powiekszeniu mało widac ale mi sie wydaje ze chyba kwitnie nie musi to byc af zeby juz kwitła nawet 2 tydz masz jakas wczesna odmianke albo pół af.
\a zółte liscie to b mozliwe ze deficyt azotu i do tego moze dochodzic jeszcze złe ph
pozdro ładnie tak trzymac i do kosy

Zielakgru

Well-known member
Buchów
0
Na zdjęciach niewiele widać, ale widać że kwitną, lej coś na flo. Żółte liście to raczej ph a nie brak azotu skoro lejesz biohomusa.
Jak je odwiedzisz to zrób jakieś dobre zdjęcia.

GEMINI

Well-known member
Buchów
0
Rada na przyszłość wytnij wszystkie żółknące liście co mają lub im brązowieją łodyżki. One nie są już potrzebne roślinie jedynie pobierają wodę i pokarm (nawóz) jak je obetniesz zwiększysz plon chodź foto nie wyraźne ale wydaje mi się że kwitną 95%

palebolubie2142

Well-known member
Buchów
0
Właśnie byłem rano oberwać żółte liście i te duże które zasłaniają..
A do tego byłem w sklepie i maja 2x Plantony K do pelargonii i jeszcze do jakiś ale zapomniałem to który wybrać ?
jeszcze dziś zamówiłem automaty dojdą jeszcze? i kiedy była by ich ścinka :harvest:

chudyrok

Well-known member
Buchów
0
maja 2x Plantony K do pelargonii i jeszcze do jakiś ale zapomniałem to który wybrać ? jeszcze dziś zamówiłem automaty dojdą jeszcze? i kiedy była by ich ścinka
wiecv tak pewnie mieli planton k i bodajrze ten drugi to s wiec biez ten K.a automaty licz od wyjscia z ziemi 3 miechy wiec pózno = problemy z plesniaa u af topowazny problem

D

delete

Guest
Zapodaj jej jakiś nawóz i to szybko, a będziesz zadowolony...widać, że fajnie formują się kwiatki. Jak teraz nic nie spieprzysz to mogą być mega pały ;)
i podlej mocno bo widać że brakuje jej wody i lekko oklapła
O to to to...zapomniałem o tym wspomnieć bo widać, że na piasku rośnie masz szczęście w tym roku bo mokre te lato (przynajmniej u mnie :))

ps i posłuchaj sobie tego na nerwy ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YESX-Z8t4j0[/youtube]

Ostatnia edycja:

palebolubie2142

Well-known member
Buchów
0
" że na piasku rośnie "
to nie jest piasek podsypalem dolomitem a on ma barwę piaskową ;D
dziś podłalem 2L wody + 1.3 łyżeczki Plantonu

---------- Aktualizacja posta 16-07-2012 19:11 ---------- Czas poprzedniego posta 12-07-2012 18:59 ----------

:yeahh::yeahh: .UP. :yeahh::yeahh:

zrobiłem jak najlepiej zdjęcia szczytów mhmm i teraz widać że się coś tam dzieje?:spalony:
ps. z***ki i rady przeboleje xd

<shiza><shiza><shiza><shiza><shiza><shiza><shiza>

Ostatnia edycja:

widgecik69

Well-known member
Buchów
0
.

juz widze te dlugie kompaktowe szyszunie mmmm tylko ciekaw jestem ile tych g bedzie obys mial jak najwiecej tego ci zycze bo roslinka jest naprawde dorodna. :yeahh:

Flooow

Well-known member
Buchów
0
Buch dla ciebie leci naprawde bardzo mi sie podoba ta roślinka będę bacznie śliedził jej rozwój :spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół