nasiona marihuany

Nasz 'premier'

Wyszukiwarka Forumowa:

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Ortografia to prawdziwa zmora polskich uczniów. I nie tylko...Jarosław Kaczyński też ma z nią kłopoty. Dowody? "Super Express" dotarł do wpisu w księdze pamiątkowej jednej z restauracji. Premier zrobił w nim niezłego byka! Na koncie ma zresztą inne.

Z wdzięcznością za bardzo miły pobyt i znakomity!!! obiat z nadzieja na kolejne wizyty - czytamy w księdze pamiątkowej restauracji. Poniżej data i podpis: Jarosław Kaczyński. Czy to naprawdę premier popisał się nieznajomością zasad pisowni?

"SE" poprosił o pomoc grafologa. Do porównania dał mu oświadczenie majątkowe szefa rządu pisane bez wątpienia jego ręką. Jerzy Danton, grafolog z Krakowa, nie ma wątpliwości. - Przedstawione kopie odręcznego pisma są kopiami pism autorstwa jednego człowieka - twierdzi. Idziemy więc za ciosem. Czy grafolog też dostrzegł błąd? Czy to nas zawiodło niewprawne oko? - "Obiat" zamiast "obiad" to koszmarny błąd ortograficzny - podkreśla Jerzy Danton. - W dacie autor również się pomylił - dodaje grafolog.

Rzecz w tym, że to nie koniec ortograficznych perypetii Kaczyńskiego. W jego podaniu o pracę z lat 80. szef rządu nie ustrzegł się błędu. Uprzejmnie proszę... - zaczyna prośbę o zatrudnienie go w Ośrodku Badań Społecznych przy Zarządzie Regionu Mazowsze "Solidarności".

i co wy na to ze drugi pod wzgledem waznosci urzad w polsce zajmuje taki ynteligent??? :thumleft: mi brak slow ogolnie...

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
I widzicie jacy ludzie rzadza tym krajem nawet ortografii nie znaja no ku**a nie moge prezydent a chyba bardziej tempy ode mnie ,hymnem tez sie ladnie popisal idiota "z ziemi polskiej do włoskiej" czy jak to lecialo matol ***any to juz w 1 klasie podstawowki bylo jasne dla mnie

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
"z ziemii polski do włoski" :sunny: to nie prezydent tylko premier a prezydent tez nie lepszy jezdzil w limuzynie z odwrocona do gory nogami flaga Polski a do tego sciga bezdomnego po warszawie za to ze go obrazil na ulicy :sunny:

R

Raz

Guest
banan napisał:
a do tego sciga bezdomnego po warszawie za to ze go obrazil na ulicy
jak bym go spotkał to by mu ku**a nawet ochrona nie pomogła
nie no a słyszeliście o tym co gdzieś się dach zawalił w zimie i składali mu kondolencje?

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
Yebac ich wszystkich... I co, tera mnie tez beda scigac?

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
O***ane Shadow! Cos ty zrobil! Juz zacznij sie pakowac i wynos sie na ulice! Na pewno jzu cie namierzaja!

D

Di-O

Guest
bo my jestesmy za madrzy zeby kierowac Polska :p zostawmy to idiotom :p

D

delete

Guest
tak w ogle to co trzeba zrobić, zbye zostać politykiem? ;p oprócz lizania dupy aktualnym polityką? :p:p:p

Węgiel

Member
Buchów
0
A mnie to wszystko pie****i...
Nasi politycy to są durnie. Jedna trzecia z nich to ludzie rządzący w dawnym systemie komunistycznym. Kolejna częsc to złodzieje. No i jeszcze kolejna częsc która jest uczciwa i sumienna w wykonywaniu swoich obowiązków, no ale to jest nikła częśc.

Ghonox napisał:
tak w ogle to co trzeba zrobić, zbye zostać politykiem? ;p oprócz lizania dupy aktualnym polityką? :p:p:p

http://www.ipis.pl/artykul.php?idartykul=2357&poddzial=Varia

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół