akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Nasze Kwitnące Krzaki Marihuany OUTDOOR

Wyszukiwarka Forumowa:

PiD420

Member
Buchów
13
Siema, pierwszy out w tym roku.

Amnesia Haze Auto posadzona 1 czerwca .
Donica 20l

1000008016.jpg

1000008015.jpg

Top One

Well-known member
Buchów
905
Cześć .

Z ostatniej chwili ....

Żółta to spot niestety lekko za mokry i tak ...

....te lepiej wyglądające to inna miejscówka ....wszystkie przypadkowe prawie ... te wysokie spokojnie 3 m wywaliły masakra sativowe ...zapach cytrynowo pomarańczowo ...ogólnie owocowo ..
z forumowych nasion old ...nie jestem pewien ale mogą to być z północy .... Skandynawia
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Top One

Well-known member
Buchów
905
Cześć.

Fotki z przed chwili . Tak przypomniało mi się że to z nasion old forumowych Nordic Strain . Sativowo ,pachnie obłędnie cytrusami ,owocowo. Wrzesień na pewno jeszcze cały .

Te (2szt.) na słabej miejscówce i w dodatku obok roślin przebiega droga chyba łosi ...ale tam

Te chyba (4 szt. ) różne fenotypy ale przybliżone ,wysokie ponad 3 m cholera .... inne mniejsze . Tydzień temu zasiliłem PK .

P.S. ... nasiona zapylone zostały w szklarni ponad 10 lat temu spokojnie ..... i więcej.... leżały w lodówce i w końcu pozbyłem się ...nord strain x nord strain jakieś tam ... może było też auto instant coffe ?.... nie pamiętam ...ale coś z kushem a Nepal niepal niepal było też Royal Nepal i ... się pomiksowało ... :)

i taka druga dygresja .... jak miałem je w szklarni to hermiły i nie tylko te .... teraz juz wiem dlaczego ... przez tą urbanizację która weszła a nie była wcześniej ... chodzi o światła wielkiego miasta w nocy które sa bardzo blisko mojej działki ...a tu w terenie z dala ... nie obojnaki
Pozdrawiam .

Ostatnia edycja:

Forgetmenot

Well-known member
Weteran
Buchów
6,627
Odznaki
10
Elo elo

Co ściąłem wyschło, byłem dziś obczajke zrobić na spocie i ta ostatnia też już ready, zaczęła plecha wchodzić ale tylko jeden maly punkt. Jutro już tnę, jest gotowa nie ma co czekać dłużej, wrzucę foty za dnia. A to co wyschło przeszło oczekiwania, jeden krzak ponad 100 😆 wiadomka, ze po trymie będzie mniej ale i tak jestem happy btw wąs skręcony z tego stuffu :the-boss-smiley-emo

IMG_4136.jpg

IMG_4137.jpg

Edit: ta dziś ściąłem, dziś mam zamiar trochę potrymowac, będzie dobrze 😁

IMG_4140.jpg

IMG_4141.jpg

IMG_4142.jpg

IMG_4143.jpg

IMG_4146.jpg

IMG_4145.jpg

IMG_4144.jpg

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół