• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Nasze paranoje - podziel się historią

Wyszukiwarka Forumowa:

PanNalesnik

Well-known member
Buchów
0
Jakie mieliście najgorsze paranoje które możecie scharakteryzować jako skutek uboczny palenia.

Może ja zacznę od siebie kilka lat temu jak naprawdę dużo paliłem to odkręcałem gniazdka i szukałem podsłuchu :)
Teraz się z tego śmieje ale taką miałem wkrętkę swego czasu.:lol3:

Mokry pierd

Well-known member
Buchów
0
Mam czerwone oczy i mało śliny.

Przepraszam nie mogłem się powstrzymać :lol3:
Podpuścił mnie bbbb .

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Jake the Dick

Well-known member
Weteran
Buchów
6
że się kończy towar. to nieodłączna część palenia :(

PanNalesnik

Well-known member
Buchów
0

KrólTrefl

Well-known member
Buchów
2
Ja miałem jedną idiotyczną sytuacje, jakiś tydzień temu po temacie od kolegi. Było bardzo zimno i dosyć daleko do domu miałem i typowo na każdej kałuży zamarzniętej na której stanąłem bałem się jak dziecko że ona pęknie i się utopie. No coś strasznego, w życiu się niczego tak nie bałem...

dzik z lasu

Well-known member
Buchów
0
Ubzduralem sobie ze zona mnie zdradza i z***alem cale swieta w Polandzie

Z

ZWM

Guest
ostatnio jak ogladalem film impossible o tsunami w tajlandii to przyjolem kilka mocnych buchow z bonga i tak sie balem ze az drgawek dostawalem odczuwalem ten film jak bym byl w srodku akcji na przemian strach i panika i tak przez caly film
kobita to sie bala ze zawalu dostane :freak:

wszystko zasluga super lemon haze :yeahh:

D

delete

Guest
Mnie ściga hasło kampanii reklamowej TV- PATRZ SWOJEMU DZIECKU W OCZY!!!

D

delete

Guest
Po paleniu krępuje sie chodzić w miejsca publiczne, boje sie ze sie źle zachowam, za***iscie stresują mnie zakupy w supermarkecie. Najchętniej zostałbym tam gdzie paliłem.

weedtime16

Banned
Buchów
0
Jak zawsze siedze na fazie w domu (mieszkam sam) starzy obok , to jak słyszę że ktoś coś robi w korytarzy lub nawet coś mi się wkręci to lece do drzwi i patrzę przez judasza xd , ogólnie po oknach itp też

A

Arktos

Guest
Mini kamery w gniazdkach i innych zakamarkach oraz czytanie w myślach <rotfl>

Marabou

Member
Buchów
0
Ja gdy np kupuje w biedronce, zastanawiam sie czy wszystko dobrze robie czy place, dobrze pakuje zakupy a jak juz mysle o tym to słabiej mi to wychodzi, dekoncentruje sie. Tez czasem shiz ze ktos za mna idzie, normalka. :spalony:
Jeszcze czasem faza jak sie zamule to w glowie mysl 'czego rozkminiam to co wlasnie rozkminiam', potem 'czego rozkminiam to co rozkminiam' i dalej taka spirala..

oleander

Well-known member
Buchów
0
Kiedys w***ala mi sie schiza ze moge tylko oddychac kiedy jestem w pelni swiadomy i przytomny. Balem sie zasnac bo bylem pewny gdy otoczy mnie sen nie bede mogl kontrolowac oddychania i sie udusze . Strasznie mnie to oralo poszedlem spac dopiero gdy bania zeszla . A i bedac w sklepie stalem przy kasie obok pewnej pani ktora zaczela rozmawiac w pewnym momencie na ucho kasjerka . Bylem przekonany ze mowi:niech pani spojrzy ten gosc jest pod wplywem narkotykow czuc od niego marihuane i pewnie ma cos przy sobie do tego nie wiadomo co mu moze za chwile odwalic . Niech pani wezwie dyskretnie ochrone a pozniej policje . A typiara poprostu podawala pin bo placila karta. Ale mialem rogala na papie jak to obczailem . Tak ogolnie nie mam paranoi ze mnie ludzie obserwuja ale zdarzaja sie rozne akcje:)Pozdro

Fatamorgana

Well-known member
Buchów
0
Mam podobnie jak moj przedmówca , chodzac w miescach publicznych wydaje mi się ze ludzie się na mnie patrza i rozmawiaja o mnie :D ale to po dłuzszym paleniu ;) jak raz na jakis czas zapalę to znowu patrze na ludzi i mysle sobie ze wszyscy sa zbakani :D wtyedy usmiecham się do kazdego i jest wesoło :D troche to głupio wyglada , nie którym nie posuje jak ktos chodzi z bannanem na ryju o_O ale grunt ze sąsiadą się to podoba :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół