• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Nasze paranoje - podziel się historią

Wyszukiwarka Forumowa:

Tattooman

Well-known member
Buchów
0
Wiele osob po paleniu popada w schizofremie paranoidalna z niektorymi osobami choroba zostaje u innych objawia sie czasami po***ane to troche no ale tak juz jest z srodkami psychoaktywnymi tego sie nie przeskoczy

Tylko, że wszyscy mają dwie ręce i dwie nogi, oraz głowę a każdy jest inny. Podstawa to geny + środowisko, więc nie ma co generalizować...

experimental

Active member
Buchów
0
Raz byłem w galerii, i kupiłem takie coś co przypominało rozkruszony lód, nie wiem jak na to wołają. Strasznie zimne, wypiłem taki duży 0,7l kubełek dosłownie w parę sekund tak mi się pić chciało, niestety. Straszne nie polecam nikomu, miałem wrażenie że mi mózg zamarza, całe szczęście że była ze mną kobita i trochę mnie uspokoiła bo chciałem wzywać karetkę, skończyło się tylko na telefonie do lekarza rodzinnego

ZielonyKonsument

Well-known member
Buchów
0
ostatnio na gastro nie mogłem zjeść mandarynki bo mi się wydawało że żuję robala który mi się w ustach rozbryzguje prawie sie zrzygałem...

Alwaro Gringos

Well-known member
Buchów
0
Kiedyś po 0,7 na 2 jakiejś krzyżówki z hejzem, morda mi się zamknęła na 2h, słowa wybełkotać nie umiałem. Wkręciło mi się że serce chce mi wyjść z klatki piersiowej, miałem wrażenie że porusza się w jednej płaszczyźnie poziomej 30 cm w przód i tył. Najlepsze było to że serce chyba mi zwolniło, a nie przyspieszyło!

A druga paranoja to przez całe życie, pod wpływem kannabinoli jeszcze bardziej sie uaktywnia/wzmacnia. Czemu jak kobieta patrzy się na mężczyznę(nie pisze tu o tajniaku w nieoznakowanej KIA) jest wszystko ok? Dlaczego jak mężczyzna patrzy się na kobietę, na biust, ciało, twarz, to ta ma minę srającego kota? Najbardziej rozbraja mnie jak jakaś laska z dużym dekoltem widzi że się patrzę na jej cycki to ta zasłania bluzą się po szyje? Kiedyś myślałem żeby poradzić się psychologa na temat mojego stosunku do kobiet, ale po przemyśleniu sprawy uświadomiłem sobie że to co wiem to prawda i nic tego nie zmieni.

Ostatnia edycja:

Kamuflasz

Well-known member
Buchów
7
Haha ja kiedyś postanowiłem przykurzyć w nocy korasa przez okno przed snem. Było takie świeże powietrze że ciągnąłem go i nie czułem że się pali :D, poszedł prawie cały na macha. Zamykam okno a tu *** piz*a na bani nie mogłem złapać oddechu xD. Już wiedziałem, że nici ze spania, bo gdy tylko się położyłem i zamknąłem oczy miałem wrażenie, że ktoś nade mną stoi. Usiadłem przed kompa, zakładam słuchawki, włączam muzę, i nie mogę się skupić bo cały czas mam wrażenie, że ktoś mnie obserwuje. Fakt, że byłem sam w pokoju doprowadzał mnie do szaleństwa, więc odpaliłem sobie lola i zacząłem napierdzielać, i pisałem ciągle jakieś głupoty na czacie, sam ze sobą bo nikt do mnie nie pisał :D No zagrałem kilka gierek (dobra wkręta była), patrze a tu jasno za oknem, heh tak czas zleciał.

Druga historia działa się w piwni, gdzie brat nabił mi taki kubeł, że dusiłem się przez 5 min, i ślina mi ciekła z mordy. Jak już duszenie ustało to obraz zrobił mi się taki jakbym patrzył przez judasza. Myślałem, że jestem w jakimś obozie podczas II wojny, i że zaraz mnie zagazują chora akcja bo serducho waliło mi tak, że myślałem, że zaraz siądzie.

A przez lornetkę też czasem szpiegów szukam heh xD to sam się z siebie zaczynam śmiać i jest wesoło.

A tu coś w temacie :D

Ostatnia edycja:

Eddy.

Member
Buchów
0
Hmmm ja z kumplem co najwyżej mamy schizy w miejscach publicznych ,że tajniaki albo widzimy co chwila radiowozy.Najlepiej jest jak jadą obok nas w tedy zawsze nam się wydaje ,że wiedzą o co chodzi.Raz na skrzyżowaniu była suka i my jako piesi.Taką mieliśmy rozkminę na temat życia ,że nie zauważyliśmy ,że mamy zielone gdy skończyliśmy kumpel ***nął w ten guzik i były wielkie spruty a ci Policjanci jadą tak wolno i patrzą na nas...Nie każdy może jarać MJ kolega raz wziął kosę z kuchni i ganiał mnie i kumpla po mieszkaniu mój boże jak my się baliśmy...Ale w końcu końców ktoś łeb wychylił z zamkniętych drzwi i szły bluzgi xD.Ogólnie to on po Mj zamyka się w sobie gada do siebie albo z bogiem itp xD.Sorry za błędy ale nie jestem w stanie :zjarany:

Anasaer

Well-known member
Buchów
0
Idę do roślin i wszyscy których napotkam sadzą, albo coś knują, widać jak na mnie patrzą a ja na nich. Tak to czuję, niepozorni - wykorzystują to.

FanatycznyGrower

Well-known member
Buchów
3
Po paleniu krępuje sie chodzić w miejsca publiczne, boje sie ze sie źle zachowam, za***iscie stresują mnie zakupy w supermarkecie. Najchętniej zostałbym tam gdzie paliłem.

Lol myślałem ze tylko ja tak mam bo jak jaram z ziomkami w plenerze i ktoś powie ze idzie do sklepu tez mam ochotę coś zjeść się napić ale nie wchodzę do sklepu tak mam z zasady wiem ze nie ogarnę w środku coś mi od***ie i wiem jak po jaraniu wyglądam nie chce by ludzie którzy mnie nie znają widzieli mnie w takim stanie w sklepie i dlatego zawsze daje ziomkowi kasę i on mi kupi to co chce..:freak2:

Słodka Mery

Well-known member
Buchów
0
ostatnio po temacie od kumpla miałem rówież paranoje dziwne że jak wyszedłem na miasto to mnie napadła banda złodzieji i zabrali mi pieniądze tak mam jak za dużo spale :D

Kai Greene

小賈姬 十面埋&
Weteran
Buchów
7
napadła banda złodzieji i zabrali mi pieniądze

o k***ości, chłopie roz***ałeś mi konstrukcje. Przeklęci złodzieje. Akysz ku**a!

a wpie**** był, czy oddałeś bez oporów?

FanatycznyGrower

Well-known member
Buchów
3
Ja miałem też taka schizę z znajomymi bo kiedyś oglodalismy film ,,the ring'' była to godzina coś po 22 postanowiliśmy zajarać blanta na wieczór i pochodzić poryć się ,szedlismy prostą drogą coś około 300m i na końcu była latarnia a za nią coś z cienia się wyłaniało wkręciliśmy sobie banie ze to ta posrana babka z tego filmu i zaczęliśmy spie****ać oglądając się za siebie czy za nami nie lezie hah faza była mega :D

K2_

Well-known member
Buchów
0
To może też opiszę swoją paranoję. Otóż ja z ziomeczkiem mieliśmy miejscówkę w ruinach budynku przy drodze zarośniętego ze wszystkich stron krzakami po same cycki. W pobliżu mieszkali sami znajomi nam ludzie (w większości po 40-stce). Wychodzimy z tych krzaków u***ani jak sztaplarki, biorę rower z krzaków i mieliśmy iść na wał (wał przeciwpowodziowy, mieszkam niedaleko wisły, jakoś 3km od tamtej miejscówki) i się jeszcze do***ać. Oddalamy się już od miejscówki i nagle słyszymy krzyk "EEEEE!" Udajemy że nie słyszymy ale typu jakiś drze mordę do nas cały czas. Odwracamy się i widzę że to dochodzi z podwórka takiego w ch*j społeczniaka co nie raz na nas na gilnarzy dzownił. Ziomeczek podbija do niego ja zostałem tam gdzie byłem (100-150m od tego typa) i słucham:
Ten typu-"Jak on się nazywa?" ziomeczek-"nie wiem" Typu-"Jak on sie ku**a nazywa?! policja już jedzie" ziomeczek - (tu podał moje imie i nazwisko). Myślę sobie: ładny ku**a ziomeczek ... je**ć go i wskoczyłem na rower i zapie****am sam na ten ***any wał po drodze oglądając się czy czasem gliniarze nie jadą za mną. Dojechałem, zapaliłem szluga i dzwonie do tego ziomka a on na starcie "co ty od***ałeś?" ja na to "sprzedałeś mnie na psy frajerze!" a on na to zaczyna się śmiać i mówi że typ się go pytał czy mu do sklepu skoczy po piwo. <- wakacje 2014
KONIEC

Isobel

Well-known member
Buchów
0
My kiedyś z byłym jechaliśmy pociągiem i wkręcaliśmy sobie, że nie mamy biletów i zaraz wpadnie konduktor z kałachem. Albo, że zaraz pociąg się wykolei. Co gorsza siedziała obok nas kobita z dzieckiem, dziwnie na nas patrzyli :/ Ale to były akurat wtedy pixy i buchy. Strasznie lubiłam podróżować na fazie, przemieszczać się, oczywiście jako pasażerka. :freak:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół