• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Nasze paranoje - podziel się historią

Wyszukiwarka Forumowa:

Leśny podróżnik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ja po większej ilości zwykle w domu kładę się, i mam wrażenie że ktoś łazi mi po pokoju, albo zaraz starsi otworzą drzwi - ten efekt się potęguje mając słuchawki na uszach. Albo kątem oka widzę czyjąś postać a to tylko okazuje się że to cień albo kurtka czy coś innego. Niezłe są czasem paranoje...

makaron12x

Well-known member
Buchów
0
ciekawie sie czyta wasze wpisy <joint>
ale to ja jestem prawdziwy paranoik :sunny:. bylem spi*gany w 3 dupy, staralem sie nabic lufke ale nie mialem sily, nagle slysze cykanie (wiecie, takie jak rower sie prowadzi to jest cyk cyk cyk :D) mysle ze ktos mnie przylapie, bylem tak nabakany ze nie umialem schowac towaru i sie ogarnac. i tak cyka i cyka, czekam az ktos wyjdzie.. A TO ku**a SWIERSZCZ. jeszcze innym razem spie****alem przed kombajnem <joint> nie lubie pokazywac ze jestem zjarany, zawsze sie schizuje, ze ktos rozpozna, oczywiscie jak sam jaram :p

ENGINE

Well-known member
Buchów
0
jak spacerowałem z moją kobietą,w ciążży jest i często spacerujemy i ja pale baty wtedy i idziemy sobie raz na kanałem i zawsze widać tam 2 typow,prawienzawszze i raz usiedliśmy sobie na ławce siedzimy ja pale bata gadam z panną ;) i podbija tych 2-óch gnoji po jakies 18,19 lat i mówią do mnie czy nie ogarne im zioła bo jak nie to mnie skroją.delikatnie włożyłem reke do kiermany zapalniczka w pięść i jazda na nich obyło sie bez zadnego ciosu dla mnie bo oni nic nie umieli.obiłem ich ale przez nich moja panna sie mocno zdenerwowała a jak wiadomo jest w ciąży i martwię sie o nią to postanowiłem ich nastraszyć,wjechałem na nich ze pojadą do lasu i że dupska im potniemy. i od tamtej pory ani razu ich tam nie widziałem a akcja działa sie jakos na początku grudnia :)
i teraz jak jestem najarany i jak widze kilku takich gnoji to wydaje mi sie ze to oni,az chce mi sie podejsc i ich jeszcze raz zgnoić.

Muay Thai

Well-known member
Buchów
1
haha trzeba pamietac ze istnieje taka warstwa spoleczna jak smieciostwo :D

mufin

Active member
Buchów
0
Gdy pale permanentnie i zaczyna mnie brać choroba i jestem rozbity, podkrecam sobie że to przez MJ i że się przepaliłem (okropne uczucie) i po trzech dniach ujawnia się np. Angina. Zdarzyło mi się tak z 3 razy, ale następnym razem nie dam się nabrać na figle mojego mózgu :)

gilera1231

Active member
Buchów
0
Ja nie mam takich schiz po Mj. Jak dostaje jakiegoś Bad Tripa to mówię zawsze że to zaraz przyjdzie itp czasem wstaje robię kilka ćwiczeń kładę się spać. Kiedyś wąchałem Abc,Alfa Pvp i inne gówno z kolekcjonera po jakimś czasie miałem schizy że Policja mnie śledzi, słyszałem głosy mojej mamy widziałem różne głupie rzeczy np: głowę konia w polu kukurydzy :D

G

gość

Guest
Ja nie mam takich schiz po Mj. Jak dostaje jakiegoś Bad Tripa to mówię zawsze że to zaraz przyjdzie itp czasem wstaje robię kilka ćwiczeń kładę się spać. Kiedyś wąchałem Abc,Alfa Pvp i inne gówno z kolekcjonera po jakimś czasie miałem schizy że Policja mnie śledzi, słyszałem głosy mojej mamy widziałem różne głupie rzeczy np: głowę konia w polu kukurydzy :D

Samą głowę ???

CrazyRider

Well-known member
Buchów
26
Ja to Panowie raz u***any w trzy dupy miałem taki przypałowy incydent:

Śmiałem się z ziomami i przy szybkim wdechu wciągnąłem jakiegoś ku**a robala ze skrzydłami, po***any - w gardle mi stanął, ja w kaszel, na wymioty mi sie zbiera a ten ch*j nic! Dalej ku**a tam realizował latającego komandosa no to ch*j, pomyślałem: W internecie piszą ,że człowiek i tak wpie****a z 10 robali przez sen - jeden nie zrobi mi różnicy. Cały ku**a zapłakany od tego kaszlenia jak po***any sięgam po wodę, spłukuje sk***ysyna ale nie za bardzo chciał zejść-cały czas czułem te jego paralityczne pie****one ruchy na ściance mojego gardła, wydryniłem tak z 3/4 butelki wody zanim mi mineło.

Kto by pomyślał - od tamtego czasu często łapie schizę "robal w gardle"-soft na bombie...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół