• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Natężenie światła

Wyszukiwarka Forumowa:

sd

Well-known member
Buchów
20
Zrobub ruchomą dolną półke żeby podnoieść rośline do lampy a pużniej stopniowo ją obniżać.

M

MILKA

Guest
Najprościej to powkładać kilka książek albo zrobić taki grill z siatki który byś musiał obniżać jest wiele kombinacjii tylko trzeba troszke pomyslec jak bedzie najlepiej i najtaniej :wink:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
dlaczego zadnych szans na regulacje????

łancuch,haki i po sprawie

J

Johnus_Pain

Guest
Z hakami za dużo ***ania by było. Raczej obczaję pomysł z regulowaną dolną półką...

[Edit}
Macie może jakieś pomysły co do tego?

P

predator

Guest
Ja używam HPSa 400w i lampe trzymam 15-20cm od szczytów rośliny :)

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
a amasz ja za jakas szyba ?? albo jakis wentylatorek wydmuchujacy cieple powietrze z pod lampy ?

G

gio

Guest
ja wyjelem taka regulacje do lampki z zwyklej biurowej dziala naprawde super (to jest cos jak antenka) oto zdjecie :

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Cwane rozwiązanie. Te teleskopy są z bokala czy od góry? Technologia dobra ale tylko dla niskich boxów. Chyba żeby zamontować rasowe anteny od radia, które są dłuższe to mogło by wypalić.

G

gio

Guest
te teleskopiki sa z boku , w sumie mam boxa 90cm więc i tak lampa bedzie zapewne cały czas u samej góry ale fajnie to wygląda :cheers:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół