• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

natural nawozenie

Wyszukiwarka Forumowa:

wyjewilk

Member
Buchów
0
trohe ciemny jestem i niedokonca pewien cy sie da tak ale jesli to co bym musial posiadac i co mysicie na temat :

paeczki do kwiatków

Bio-Algeen S90 2l

opinie o produkcie (1)
Nawóz organiczny Bio-Algeen S90 jest naturalnym wyciągiem z glonów morskich i wodorostów. Korzystne działanie takiego wyciągu znane było od dość dawna, ale dopiero w ostatnim 10-leciu rozpoczęto przygotowanie naturalnego preparatu z glonów morskich z grupy brunatic (jedna z najstarszych roślin na ziemi).

BORMAX nawóz ekologiczny zawierający bor (podobno dosc wany element )

Pełny opis Florovit Uniwersalny 5l

Wieloskładnikowy, całkowicie rozpuszczalny w wodzie, skoncentrowany nawóz ogrodniczy przeznaczony do dolistnego i doglebowego nawożenia roślin w ogrodnictwie, w uprawach polowych, w ogródkach działkowych oraz w uprawie roślin ozdobnych w gruncie i doniczkach.
Skład nawozu:

• azot – 3%
  • potas – 2%
  • mikroelementy – Cu, Fe, Mn, Mo, Zn, B
  • wapń
  • magnez
  • siarka
  • substancje błonkotwórcze

AGROLEAF Power nawóz 31+11+11 Azotowy +fosforowy

tytanit-podobno malo w glebach a tez dobre dla zieleni? gdzies czytalem na forum

aha jak to sie wszytsko by miewalo do chemi zeby to niewyszlo o smaku gówna i czy tak jak bym dopasowal proporcje to to by moglo wspolgrac ??
aha bym zapomnial hormony?chemia?mysle ze niebytnio ale moge sie mylic

w sumie jestem za natural ale przy warunkach to sie chyba do konca nieda slucham uwag rad a chcialbym komplet nawozów bio prosic ale z tymi nawozami to to chyba ciezki temat jest a teraz se zapale mam swojaczka jakiegos wyglady prawie 100% i swietna prezecja :zjarany:

margines:
niewiem moze ja jestem glupi moze nie ale jak macie odrazu pisac ze jestem debil czy cos w tym stylu i to jestescie na moim dnie podczas gdy ja szybuje wiec kazdy taki spier tempe zwykle hu co do forów zawsze to samo niejeden wybitny tylko poto by sie zesrac jest ambitny i zazwyczaj tacy gówno wiedza co do tematu ale to ju niedotematu

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół