akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

nawoz na korzeń

Wyszukiwarka Forumowa:

Tyrael23

Well-known member
Buchów
4
siemanko wszystkim, potrzebuje szybkiej pomocy, potrzebuje srodka na ozywienie sfery korzeniowej rosliny ? ktos cos poradzi jak sie zna...

Panowie, mam z zeszlego roku canna rhizotonic bio, tylko ze on jest po terminie 3miesiace, moze ktos mi podpowiedziec czy mozna go uzyc czy trzeba kupowac nowy ? prosze o powazne odpowiedzi

Ostatnia edycja:

Eko

997
Weteran
Buchów
25,450
Odznaki
13
Poważna odpowiedź, co to znaczy ożywienie strefy korzeniowej? Teraz jest martwa? Daj se spokój z tym nawozem nic to nie zmieni w twoich 2 krzakach

PiekneChwile

Active member
Buchów
7
można termin jest po to bo ktoś narzuca wymagania, można też poczytać co to jest mikoryza bo chyba tego tu potrzeba

Tyrael23

Well-known member
Buchów
4
ozywienie tzn ze zaczal mi gnic korzen. za dlugo trrzymalem je w tymczasowej doniczce.
mikoryza byla zastosowana wiec nie wiem czemu wysnuwasz wnioski ze jest potrzebna ?

Poważna odpowiedź, co to znaczy ożywienie strefy korzeniowej? Teraz jest martwa? Daj se spokój z tym nawozem nic to nie zmieni w twoich 2 krzakach
teraz nie jest martwa, ale wyglada mi to na gnicie korzenia, normalnie jest bialy korzen chyba, a ja mam zolto/brazowy

można termin jest po to bo ktoś narzuca wymagania, można też poczytać co to jest mikoryza bo chyba tego tu potrzeba
jesli mozna zasotosowac tak jak mowisz to podleeje to co mi zostalo z poprzedniego grow

Manteion

Active member
Buchów
23
korzeń gnije gdy jest za wilgotno bądź zbyt ubita ziemia, nie ma to nic do nawozów

Tyrael23

Well-known member
Buchów
4
korzeń gnije gdy jest za wilgotno bądź zbyt ubita ziemia, nie ma to nic do nawozów
ale ja chce zrewitalizowac korzen, czyli go odbudowac, wiec potrzebuje jakiegos srodka na to, nie sadzisz ? mam wode lac po to zeby korzen dalej przelewac ? pomysl troche...

MiczBuhanen

Well-known member
Buchów
7,356
Odznaki
7
Najlepszy nawoz dla korzeni to tlen
I nie ma środków które Ci zrewitwlizuja zgniły korzeń

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół