• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Nawozenie Planton K

Wyszukiwarka Forumowa:

D07x

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Co ile podlewac Plantonem K dawką poł łyzki na 2,5 l wody ? wczesniej podlewalem co 2 dni a teraz co ile?

---------- Aktualizacja posta 25-08-2012 11:06 ---------- Czas poprzedniego posta 22-08-2012 13:08 ----------

Refreshhhh

D

delete

Guest
Każda roślina jest niepowtarzalna; ma inne warunki, stadium rozwoju itp. Najlepszą receptą na sukces jest zmysł ogrodnika. Dawkuj nawozy wg uznania, nie ma gotowego przepisu na sukces.
Powodzenia

ekoludekMJ

Active member
Buchów
0
ja podlewam taka dawką co 3-4 dni i jak dla mnie jest to wystarczające i u mnie to owocuje :). niedlugo mam w planie przejsc na zwiekszoną dawke 1lyzka na 4l ziemi i zobaczy sie co sie bedzie działo :)
pozdrawiam fana PFK ;D!

G

Guest

Guest
ja sypie pod planty PLANTON-K i pierdziele to , niechce mi sie widy nosic i efekty są dobre :) wrecz bardzo dobre podwarunkiem ze pada :) a u mnie tak jest , własnie robie jutro znowu podsypke około jednej łyzeczki od cherbaty na planta co 4-tygodnie :)

D07x

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Dzieki ekoludekMJ ale wale juz swoim wypracowanym systemem ale lap buszka :)

Lok3rs

Member
Buchów
0
Podepnę się pod temat, żeby nie zakładać nowego. Jak dawkować i ile ogólnie roztworu lać pod 2 ok. 3m rośliny, rosną w odległości od siebie ok 10-15cm.

ramber

Well-known member
Buchów
0
Ja podlewam tylko jak jestem na miejscówce
7-10 dni. Heh.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół