akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Nawozy biobizz a tytanit .

Wyszukiwarka Forumowa:

BlackSalami

Well-known member
Buchów
0
Tak jak w tytule. Czy można stosować biobizz z tytanitem ? Czy tytanit da kopa mojej roślinne ? Do tej pory nie stosowałem żadnych oprysków. Zestaw biobizz jaki używam to trypak indoor + bioheaven.

CienkiLolek

GrubyBolek
Buchów
0
Ja mieszam z nawozami canna i jest git. Nie stresuja się przez tą chu**wa pogodę dzięki temu i rosną sobie spokojnie. Tylko nie przesadz bo jak łączysz nawożenie dolistne z dokorzeniowym to łatwo popalić

BlackSalami

Well-known member
Buchów
0
Czyli można to zrobić. A wiesz może w jakich proporcjach używać tytanitu i jak często ? Pytam bo nigdy nie stosowałem żadnych oprysków

O

OdcieńZieleni

Guest
spokojnie możesz mieszać ale w odpowiednich dawkach, tytanit daje tak 2-2.5ml/l razem z siarczanem i topsinem

Friko

Well-known member
Buchów
0
tytanit 1ml/L wystarczy. Ogólnie dawka powyżej 1ml/L nie ma sensu a nawet z tego co tam ludzie piszą to szkodzi niż pomaga.

BlackSalami

Well-known member
Buchów
0
Dzięki panowie za pomoc. Ale zostało ostatnie nurtujące mnie pytanie. Jak często robić ten oprysk ? I jeżeli użyje 1ml/l to mam wtedy roślinę spryskać całym tym litrem ??

CienkiLolek

GrubyBolek
Buchów
0
Zależy od tego ile masz roślinek i jak duże są. Ogolnie rób 1ml tytanitu na litr wody. Ja tak robiłem na 9-10 roślinek i jeszcze zostawalo oprysku z 200ml dobre. Pryskaj tak żeby wszystkie liście były pokryte warstwa oprysku, szczególnie spod liścia (nie każdy o tym wie że spod chłonie najlepiej). Teraz została mi 1 panna i rozrabiam 0.2ml tytanitu z 200ml wody.

A oprysk z tytanitu rób ze 1-2 razy w tygodniu jeśli to indoor i nie zaszkodzi. Jeśli outdoor to po deszczu bo splukuje przy każdych odwiedzinach raczej

O

OdcieńZieleni

Guest
tytanit 1ml/L wystarczy. Ogólnie dawka powyżej 1ml/L nie ma sensu a nawet z tego co tam ludzie piszą to szkodzi niż pomaga.

poprosze jakieś żródełko, sam daje 2ml na poczatku wega i 2.5 na całym flo i nic nie szkodzi ... i nie tylko ja tak daje, bo wiele takich przykładów bym mógł podać, mało tego, daje jeszcze asahi do tytanitu

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół