• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Nawozy Indoor

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam, właśnie zaczynam moją pierwszą uprawe pomidorków po przeprowadzce.
Mam jeden problem, objeździłem już wszystkie sklepy z nawozami, i nie znalazłem dalej Planton K, ani Biohumusa. Same Agrecole, i Biopony. Jakie polecacie nawozy tych marek dla mojej LR#2?:freak2:

MalySzkrab3k

Well-known member
Buchów
0
ku**a.... z tylu masz cos takiego jak NPK, bierzewssz jakis nawoz patrzysz 88-9-9 czyli na weg bierzesz drugi 9-88-88 czyli na flo.

G

Gość

Guest
w castoramie albo obi masz te nawozty takze nie kombinuj tylko lec do sprawdzonych dostawcow :pr:<peace>

G

Gość

Guest
weź ogarnij du*e, nie musisz od razu kląć. Pytam się czy ktoś poleca jakiś konkretny nawóz tych firm, jak poleca to musiał go kiedyś używać nie? albo chociaż mieć z nim styczność, a po twojej wypowiedzi wnioskuje że nie używałeś.

Jak już mówiłem, objeździłem wszystkie sklepy w których można podejrzewać że są te nawozy, dwa
dni się za nimi uganiam i nie widziałem, dostawa przez internet odpada!

MalySzkrab3k

Well-known member
Buchów
0
dobra, wymykam z tematu. mimio ze jest tysiac poradnikow jak dobrac nawoz to jeden temat wiecej nei zaszkodzi nikomu nie? uwazaj zeby przez ciebie mamusia nie odsiedziala kary bo po twoim slangu widać ze nie dojrzales do pelnienia roli ogrodnika do sensi :), a tak z ciekawosci, po czym to wnioskujesz ze nie uzywalem? wszystkie sklepy, typu biedronka i zabka? ... Z fartem :harvest:, nie musisz odpowiadac potraktuj to jako pyt retoryczne bo i tak juz tu nie zagladne :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół