• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Nawozy jak!!!>??

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Witam.
Mam pytanko mam kupione pk13/14 planton k i teraz 3 rzecz jaki gnój wybac kurzy króliczy na flo?jak podawac jakie dawki i co ile .Ponoc dobry jest królików ??

LoneRanger

Well-known member
Buchów
0
planton k i pk13/14 wystarczy,

przez ten obornik narobisz sobie tylko problemów z pH

Witam.
Mam pytanko mam kupione pk13/14 planton k i teraz 3 rzecz jaki gnój wybac kurzy króliczy na flo?jak podawac jakie dawki i co ile .Ponoc dobry jest królików ??

G

Gość

Guest
planton k i pk13/14 wystarczy,

przez ten obornik narobisz sobie tylko problemów z pH

Zawsze może nadrobić DOLOMITEM. A nawóz organiczny jak gnojówka jest najlepszy i rośliny rosną w nim lepiej niż na nawozach

D

delete

Guest
no włąsnie tez jestem ciekawe czy na flo to sie daje czy nie.hyh nic najwyzej zostane przy plantonie i pk.

G

Guest

Guest
niemacie pojęcia o prawdziwej uprawie MJ :) <wodna> dla amatorów nawozy ze sklep bo wszystko pisze na opakowaniu co i jak stosowc , prawdziwym wyzwaniem jest nawóz organiczny ale co wy tam wiecie morze kiedys zrozumiecie ze na własne potrzeby gówno jest zdrowsze niz chemia ze sklepu :) chyba ze komercyjnie to h*j tam z dillami resztą chołoty ale dla siebie natural bym polecał :)

LoneRanger

Well-known member
Buchów
0
osobiście podlewam Plagron Alga Bloom + Green Sensation i są to nawozy organiczne, ale nie widze sensu na siłe nikogo przekonywać,

niemacie pojęcia o prawdziwej uprawie MJ :) <wodna> dla amatorów nawozy ze sklep bo wszystko pisze na opakowaniu co i jak stosowc , prawdziwym wyzwaniem jest nawóz organiczny ale co wy tam wiecie morze kiedys zrozumiecie ze na własne potrzeby gówno jest zdrowsze niz chemia ze sklepu :) chyba ze komercyjnie to h*j tam z dillami resztą chołoty ale dla siebie natural bym polecał :)

R

Richelie

Guest
Lej PK i PK13/14.

Obornik może popalić, a w nawozach kupnych masz odpowiednie dawki nutrientów na odpowiednią fazę.

Obornik jest super jak wzbogacasz nim ziemię odpowiednio wcześniej.

Później można dać niewielkie dawki, czyt. podsypywać, ale nie zapewni to odpowiedniego poziomu wszystkich składników, ale na pewno pomoże.

Ja bym jednak zrezygnował.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół