• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

NAwozy

Wyszukiwarka Forumowa:

Yczu

Member
Buchów
0
Witam mam tylko jednego krzaka i zaczyna kwitnąć zależy mi żeby było jak najwięcej z niego jakie używać nawozy proszę polecić najlepsze cena nie gra roli mogą być najdroższe

abcd

Well-known member
Buchów
0
Planton K tani i dobry . :joker:

abcd

Well-known member
Buchów
0
Poszukaj więc na forum w wyszukiwarce (napewno znajdziesz) informacje jakie nawozy sie spisują najlepiej w fazie kwitnienia jeżeli Planton Cie nie satysfakcjonuje. :freak2:

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
Witam mam tylko jednego krzaka i zaczyna kwitnąć zależy mi żeby było jak najwięcej z niego jakie używać nawozy proszę polecić najlepsze cena nie gra roli mogą być najdroższe

za***isty jest zestaw od canny :

Canna Flores
Canna Bio Flores
Canna Booster(stymulator kwitnienia gdzie powiększy plon , stymuluje większe kwitnienie roślin itp )
Canna Pk13/14 na fazę końcową kwitnienia
+na koniec możesz użyć RIPEN( po ripenie jednak musisz zrobić flusha i zastosować 3 dni ciemni)

taki zestaw nawozów , z umiejętnym dawkowaniem może powiększyć ci plon nawet o 1/4 , także z fartem :bongo4:

Yczu

Member
Buchów
0
Kupie canna terra flo canna bost i ripen.Mam do tego jeszcze hesi super vit czy moge wszystkie te nawozy oprócz ripena stosować razem?

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
tzn nie możesz mieszać nawozów ( czyli nie komponuj jakiegoś kompotu gdzie wlejesz do zbiorniczka 15 mililitrów canna flores i do tego dolejesz z 10 mililitrów super vita i tak dalej bo możesz zrobić za mocną mieszankę gdzie roztwór będzie miał naprzyklad 200% dawki potasu gdzie popalisz rośline , przez co później ucierpią korzenie które ciągną dalej wodę i składniki mineralne roślinie wyżej)

używaj nawozów z głową , nie wolno na początku stadium kwitnienia przedawkować nawozów jest to nie wzkazane na początku używaj nawozów wedle wskazówek producenta

możesz zrobić tak :

teraz od chwili kwitnienia użyj canna FLORES jako pierwszy nawóz ( 2 dawkowanie floresa daj już 2 mililitry więcej nawozu i do tego dawkowania użyj 3 militry więcej albo 5 żeby roślina się przyzwyczaiła dostać więcej ile może przyjąć ze zwględu na to sama jest zaprogramowana na to że któregoś dnia odejdzie z tego świata dzięki czemu oznaka będzie oklapywanie liści wiatrakowych )

później użyj tego super VITA od hesi ( jego się używa o ile pamiętam 2 albo 3 mililitry na 5 litrów ) jeśli ci zostanie wody to użyj w następnym dawkowaniu

a RIPEN jest nawozem końcowym , jego si e używa 2 tygodnie przed ścinką gdzie widać już że kwiaty są dorodne i duże przez co ripen możesz wyciągnać 5 procent do 10% więcej plonów bo dostarcza wdety więcej wody do kwiatów czyniąc je twardszymi i grubszymi , poczytaj na forum odnośnie eliksirów jakie masz to ci ułatwi życie :bongo4:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół