akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Nerwica

Wyszukiwarka Forumowa:

Dawitprzezt

Member
Buchów
0
Siema, wiem ze to nie forum psychologiczne ale jestem z wami jiz trochę czasu i moge znajde kogoś kto mial podobnie.

Ogolnie cała akcja zaczela Sie 2 miesiace temu jak wracalem zkundzony z jeziora. Prowadząc auto w polowie drogi myslalem ze umierem... zatrzymalem Sie na srodku jezdni i wsiadlem upadajac na kolana.. do tego natretne mysli i panika oraz lęki.. po paru h zeszlo. Pojechalem odwiezdz dziewczyne i na nowo jazda... odwiozlem ją i odrazu pocisnąlem na pgotowie. ku**a z 2 godziny walczylem zeby tam wejsc... tak Sie balem. Lekarz powiedzial ze to nerwica przypisal lek i niby ok. Lecz na drugi dzien znowu jazdy i zrycie psychiki. Poszedlem do psychiatry i przypisal mi chlorofixen zentiva i tranxenaxe doraznie. Jakos nie jestem przekonany do tropow k zjadlem tylko 2 listki i olalem. Pale od 8 lat. Mialem duzo stresu... eksmisja. Nowotwory itp... teraz minelo 2 miesiace i jest dobrze. Ale tych zryc nie da sie opisac to bylo straszne. Psychoza straszna. Nigdy nie bralem fety itp... malo alko. Mial tak ktos? Teraz niby puscilo i juz tak silnego ataku jak przez pierwszy tydzien nie doznalem. Tylko 2 tygodnie temu 20 sekundowe Nuzenie i podniecenie ale puscilo. Moge palic weed czy dalej tobic detox?? Mial ktos tak moze ktos podniesie na duchu. Nie chce byc zryty...

Grandfather

Never Stop Improving
Weteran
Buchów
9
Zrób sobie próby wątrobowe, obstawiam że masz do***ane toksyn w organizmie i prawdopodobnie roz***ane jelita (jelita są ściśle powiązane z mózgiem tego dowodzą ostatnie badania), nie jedz tego co Ci przepisuje lekarz bo tylko pogłębisz na dłuższą mete stan.. Na detox ostropest plamisty zmiel w młynku do kawy i łyżeczka 3x dziennie, czystek nawet 3x dziennie zamiast herbaty (bo herbata to syf jak sk***ysyn i w ch*j w niej fluoru), witamina c (l-ascorbic acid) na kilogramy sprzedają w necie po 1-3g kilka razy dziennie, a na jelita kup bez kitu beczke kiszonej kapuchy i garść dziennie do obiadu albo nawet samo, mieszaj z kiszonymi ogórkami, ogólnie kiszonki za***iście zregenerują jelita i odbudują florę bakteryjną co poprawi twoje samopoczucie, dorzuć jeszcze magnez i potas. Po miesiącu powinieneś poczuć znaczną poprawę. Pozdro

Dawitprzezt

Member
Buchów
0
Moze cos w tym jest bo pamietam. Ze chwile przedtym w***alem kielbache chu**wa z sosami. Potem ra czy dwa po zarciu na stolowce mialem tez jazdy.

---------- Post Zaktualizowany 12:44 ---------- Data pierwszego postu 12:25 ----------

Bez kitu ku**a!! Dałes mi teraz do myślenia. Kazda akcja byla po jedzeniu!! Jak zeszlo to po babanie na nowo jazda. Z 2 tygodnie temu po energetyku i batonie. Ostatnia tez po chujowym zarciu...

Grandfather

Never Stop Improving
Weteran
Buchów
9
Naprawdę dzisiaj to już plaga ludzi strutych wszechobecnymi toksynami, gdy widzę taki problem to piszę od razu bo sam miałem podobnie i wiem ile zajęła mi diagnoza, a lekarze to większej części matoły, a kumaci mają prywatne kliniki i nie każdy trafi na takiego który potrafi naprawdę pomóc, a nie przepisuje syf wedle nadanych schematów leczenia. Zdrowia życzę, pozdro

---------- Post Zaktualizowany 13:08 ---------- Data pierwszego postu 13:05 ----------

Zwróć uwagę jak ludzie reagują na stres, ostry stres i część od razu leci na kibel, tu masz przykład jak mózg współpracuje z jelitami.

Dawitprzezt

Member
Buchów
0
Masz rację. Jestem obecnie we francji. Mam nadzieje ze znajde gdzieś te produkty o ktorych pisaleś. Ogolnie jest lepiej niz na początku. Mam conieco podobne objawy do jelita nadwrazliwego. Bolą mnie stawy glownie barki i kolana raz na jakis czas. Musze sobie zrobic detoks... kiedys zarlem zupki chinskie nawet na ostro. A pewnie kulminacje zrobil antybiotyk i brak snu bo wtedy mialem zapalenie miazgi zeba. Pani doktor przypisala mi silny antybiotyk a z tego co mi widomo antybiitki bardzo niszcza flore bakteryjną... nie bralem oslonek. Pidniosleś mnie na duchu. Bede dzialal z oczyszczaniem. Pewnie gdyby nie ten post tutaj zarl bym tropy przez lata i bym nie wiedzial dalej co mi jest.

---------- Post Zaktualizowany 13:35 ---------- Data pierwszego postu 13:22 ----------

Nie na ostro a na sucho sorry

Grandfather

Never Stop Improving
Weteran
Buchów
9
Ze stawami również miałem problem taki jak u Ciebie, być może to jest skutek nagromadzenia się toksyn, najpierw napie****ało w okolicach rotatorów stawów ramion, potem się przeniosło na kolana, ale może też być od kręgosłupa jeśli śpisz na jakimś chujowym materacu zbyt miękkim lub dźwigasz cięższe przedmioty, witamina c działa przeciwzapalnie i powinna pomóc, wszystko to co Ci pisałem znajdziesz w necie, wrzuć w translator i przeszukaj ebay amazon lub wyślą Ci z Polski.

jaksydragsy

Well-known member
Buchów
2
Siema, wiem ze to nie forum psychologiczne ale jestem z wami jiz trochę czasu i moge znajde kogoś kto mial podobnie.

Ogolnie cała akcja zaczela Sie 2 miesiace temu jak wracalem zkundzony z jeziora. Prowadząc auto w polowie drogi myslalem ze umierem... zatrzymalem Sie na srodku jezdni i wsiadlem upadajac na kolana.. do tego natretne mysli i panika oraz lęki.. po paru h zeszlo. Pojechalem odwiezdz dziewczyne i na nowo jazda... odwiozlem ją i odrazu pocisnąlem na pgotowie. ku**a z 2 godziny walczylem zeby tam wejsc... tak Sie balem. Lekarz powiedzial ze to nerwica przypisal lek i niby ok. Lecz na drugi dzien znowu jazdy i zrycie psychiki. Poszedlem do psychiatry i przypisal mi chlorofixen zentiva i tranxenaxe doraznie. Jakos nie jestem przekonany do tropow k zjadlem tylko 2 listki i olalem. Pale od 8 lat. Mialem duzo stresu... eksmisja. Nowotwory itp... teraz minelo 2 miesiace i jest dobrze. Ale tych zryc nie da sie opisac to bylo straszne. Psychoza straszna. Nigdy nie bralem fety itp... malo alko. Mial tak ktos? Teraz niby puscilo i juz tak silnego ataku jak przez pierwszy tydzien nie doznalem. Tylko 2 tygodnie temu 20 sekundowe Nuzenie i podniecenie ale puscilo. Moge palic weed czy dalej tobic detox?? Mial ktos tak moze ktos podniesie na duchu.

To nie brzmmi nawet jak atak paniki, bo atak paniki to jest ***ANA TRWOGA UMIERAM TERAZ! I trwa to do pół godziny. Niemniej jakaś zawierucha Cię dopadła. Najbardziej mnie uderzyło w Twoim poście to, co napisałeś o psychiatrze,a właściwie to, co Ci zapisał - NA USTA CIŚNIE SIĘ TYLKO "CO Z KONOWAŁ" - nie ma to jak dopie****ić pacjentowi z lekką nerwiczką neuroleptyk stary pierwszej generacji Chlorprotiksen! LOOOOOOOOOOOL. :zombi: Byleś prywatnie czy na NFZ?

Nie chce byc zryty...

A to je najlepsze!!!! :spalony:Ja jestem zryty pamparampam i bo dla mnie oznacza to tyle, że instytucja psychiatrii uznała, że dolega mi to i tamto, border; też swoją drogą w***ali mnie do tego worka bo nie wiedzieli sami co i jako bardzo zryty, ale nie całkiem i doszczętnie zryty. Na nerwicę zaś za bardzo zryty, na permanentną psychozę zbyt racjonalny. Ale nie o to chodzi, chodzi o to - ja się pytam - co to ta cała psychiatria. ku**a, chodzę tam blisko 8 lat i widzę, że Ci ludzie napie****ają po omacku, instytucja jak Powiatowy Urząd Pracyczy Gminny Ośrodek Gospodarki Odpadami... Mają tam jakieś swoje tabelki, w które pakują ludzi po opisach objawów, chu*a wiedzą - a właściwie wiedzą tyle, co inni ludzie tylko, że się tytuują instytucją psychiatrii i lutują lekami. Zryty. Ja jestem zryty i się cieszę, bo mogę zrobić dokładnie to samo, jak zdrowy, hehe, ale mam

Ostatnia edycja:

jaksydragsy

Well-known member
Buchów
2
[/COLOR]Bez kitu ku**a!! Dałes mi teraz do myślenia. Kazda akcja byla po jedzeniu!! Jak zeszlo to po babanie na nowo jazda. Z 2 tygodnie temu po energetyku i batonie. Ostatnia tez po chujowym zarciu...

Lol, się naprodukowałem, a tu NIESTRAWNOŚĆ :lol3:

Pikar

Well-known member
Buchów
0
.................

Ostatnia edycja:
L

Lord of Bhang

Guest
Ja mam nerwice ok 3 lat ruzne schizy mialem te co wymieniales tez najgorszy jest pierwszy atak jak sie przyzwyczaisz do atakow i bedziesz mial na nie wy***ane to szybciej sie uspokoisz poczytaj sobie o terapi autogennej shultza

http://www.poradnia.pl/trening-autogenny-schultza.html

A co do MJ to najlepiej pal jak masz dobry chumor od dawien dawna wiadomo ze MJ pogłębia stany np jak jestes zrelaxown y to jeszcze bardziej pogłębi to uczucie a np jak masz atak paniki to raczej sie nasili chyba ze cos z indi zapalisz i nie bedzierz myslal co w danym momencie czujesz to moze sie uspokoisz

Tabletki odradzam brałem rozne dzialaja ale jak odstawisz to jest jeszcze gorzej oczywiscie mowie tu o swojej osobie ale kazdy organizm reaguje inaczej.
Yo pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia;)

Poczytaj tesz o medycznych odmianach MJ yo.

Polecam suplemenciki
Magnez, potas, witamina b... Wszystkie z grupy b
I oczywiście witamina c dziala dobrze na funkcję psychologiczne mózgu

Ostatnia edycja:

Growing

Well-known member
Buchów
2
Jedna jest skuteczniejsza od drugiej i na dane schorzenie pod tym wzgl medyczna może.

---------- Post Zaktualizowany 22:07 ---------- Data pierwszego postu 22:06 ----------

Dużo jarałeś zanim dostałeś tych ataków?

Dawitprzezt

Member
Buchów
0
To nie brzmmi nawet jak atak paniki, bo atak paniki to jest ***ANA TRWOGA UMIERAM TERAZ! I trwa to do pół godziny. Niemniej jakaś zawierucha Cię dopadła. Najbardziej mnie uderzyło w Twoim poście to, co napisałeś o psychiatrze,a właściwie to, co Ci zapisał - NA USTA CIŚNIE SIĘ TYLKO "CO Z KONOWAŁ" - nie ma to jak dopie****ić pacjentowi z lekką nerwiczką neuroleptyk stary pierwszej generacji Chlorprotiksen! LOOOOOOOOOOOL. :zombi: Byleś prywatnie czy na NFZ?

A to je najlepsze!!!! :spalony:Ja jestem zryty pamparampam i bo dla mnie oznacza to tyle, że instytucja psychiatrii uznała, że dolega mi to i tamto, border; też swoją drogą w***ali mnie do tego worka bo nie wiedzieli sami co i jako bardzo zryty, ale nie całkiem i doszczętnie zryty. Na nerwicę zaś za bardzo zryty, na permanentną psychozę zbyt racjonalny. Ale nie o to chodzi, chodzi o to - ja się pytam - co to ta cała psychiatria. ku**a, chodzę tam blisko 8 lat i widzę, że Ci ludzie napie****ają po omacku, instytucja jak Powiatowy Urząd Pracyczy Gminny Ośrodek Gospodarki Odpadami... Mają tam jakieś swoje tabelki, w które pakują ludzi po opisach objawów, chu*a wiedzą - a właściwie wiedzą tyle, co inni ludzie tylko, że się tytuują instytucją psychiatrii i lutują lekami. Zryty. Ja jestem zryty i się cieszę, bo mogę zrobić dokładnie to samo, jak zdrowy, hehe, ale mam

Heh znam bardzo zytych gosci... ktorzy mysla ze sa w matrixie a wdomu chodza na kolanach... i myśla ze sa normalni wtf... psychiatra,babka starej daty mialem isc do niej nfz ale nie bylo czasu bo wyjazd do fr i musialem smigac prywatnie. Poszedlem do niej o 16 a przyjela mnie o 21... taka kolejka kazdy po recepty w wiekszosci. Powiedzialem jej na starcie ze pale ziolo 8 lat i o delegliwosciach nic nie mowilem o moim stresie i przezyciach. Pamietam ze bylem zgolony wtedy na lyso i w ciuchach pitbulla pewnie sobie wkrecila ze jestem grubym narkomanem. Powiedziala ze zadnego alkoholu i dragow bo nabawie sie schizofremi. Mowila ze mam pelnometrazowa psychoze. Zapytalem jej ,,czyli to nie nerwica?" Ona odparla ze jak zwal tak zwal i dala mk te tabsy. Dawkowanie od 10mg do 100mg piramidka ale zjadlem tylkl 30mg dziennie przez 12 dni bo mam wy***ane w psychotropy. Chciala mi dac jeszcze magnez dozylnie. Ale byla za pozna godzina.

L

Lord of Bhang

Guest
No w k***e *****e, ile razy powtarzać że niema czegoś takiego jak medyczne odmiany.

clear.gif

To sobie jeszcze ku**a przeczytaj i nie pie**ol farmazonów człowieku:pr:

https://www.royalqueenseeds.pl/blog-top-5-piec-najpopularniejszych-odmian-medycznej-marihuany-n144

http://m.poradnikzdrowie.pl/zdrowie...przydatne-w-terapii-raka-sm-jaskry_34974.html

Moge tu milion takich artykułów ci pokazac
Moze marichuana sama w sobie nie leczy ale wspomaga leczenie niektorych chorób yo

Slyszales o takim czyms jak olejek cbd?
To powiec mi z czego to jest robione bo raczej nie z pokrzyw
I poczytaj sobie jak pomaga ludzia

I pooglądam filmiki na yt
clear.gif

i poczytaj sobie o odmianie

CBD THERAPY

A później mozesz pisac mądrzejsze posty....

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół