akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Neutralizacja??`

Wyszukiwarka Forumowa:
R

Rider

Guest
a ja slyszalem [pewnie gdzies na hypie] ze mozna sie normalnie zjarac nie wciagajac dymu do pluc lecz czymajac go dlogo ok 45s albo dlozej w samyustach delikatnie kopie alekopie...

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
No moim zdanim kopie baniak mocniej duzo przez nos ale pozniej chamsko sucho w nosie jest to ja dziekuje sluzowka podrazniona... A haj cie nie bedzie trzymac 12 h nie wazne ile spalisz zioła!! no chyba ze bedziesz se przypalał co 2h :roll: Mnie w sumie nie trzymalo dluzej nigdy niz 3h :)

R

Rider

Guest
Dzidek napisał:
No moim zdanim kopie baniak mocniej duzo przez nos ale pozniej chamsko sucho w nosie jest to ja dziekuje sluzowka podrazniona... A haj cie nie bedzie trzymac 12 h nie wazne ile spalisz zioła!! no chyba ze bedziesz se przypalał co 2h
totalna bzdura :p

vokus

Well-known member
Buchów
0
taaa...spoko już zabakałem ...i było całkiem pozytywnie przez 2 godzinki i jest ql :D

R

Rider

Guest
Dzidek napisał:
Predazzo a paliles tak kiedys??
nie bo jak juz pisalem to totalna bzdura, dodam jeszcze ze glopota, to ze sie za***iesz to niepodwazam, ale bzdurom jest to ze haj bedzie cie trzymal 12h tak mysle, chyba musisz mi to jakas udowodnic, no i oczywiscie to jest glopota palic przez nos

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
no sory ale ja pisalem, ze nie bedzie go 12 h trzymal nie wazne ile spali :) no chyba, ze bedzie dopalal co 2 h ;)

R

Rider

Guest
Dzidek napisał:
no sory ale ja pisalem, ze nie bedzie go 12 h trzymal nie wazne ile spali no chyba, ze bedzie dopalal co 2 h
o ku**a, sorka ziom ale jakas nie dopatrzylem tego "nie" jeszce raz sorka :)

Komar_THC

Well-known member
Buchów
0
Zeby zielsko trzymało 12 godz to by było za***iscie :D Ale niesty nie da rady :( Mysle ze witmina c powina pomuc, osobiscie nie próbowłem bo po co ?:D

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
Mnie wlasnie ostatnio jakos dluzej kopie :D 3-4h :0 zawsze wczesniej po 2-3 max :D dziwne ale sie ciesze :D

R

Rider

Guest
a ja mam wrecz odwrotnie, nawet jak sie pozadnie ubakam to trzyma mnie tak jak powinno przez 1h nastepne 1h to powolne "zejscie" wiec wychodzi 2h haju. Ale nie nazekam bo zaraz znowu cos dopale.

fasola

New member
Buchów
0
Jest jeden za***iscie przyjemny sposób aby faza zeszła. Albo dobry sexik :king: albo gdy nie mamy mozliwości pukania jakieś panienki zwalić se konia. Łatwo i przyjemnie :tongue:

R

Rider

Guest
fasola napisał:
Jest jeden za***iscie przyjemny sposób aby faza zeszła. Albo dobry sexik :king:
stary wiesz co dobre ;] popieram ! :safe:
fasola napisał:
albo gdy nie mamy mozliwości pukania jakieś panienki zwalić se konia. Łatwo i przyjemnie :tongue:
hehehehehehe... proste ;] tylko sie nie uzaleznijce !

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja tam wole zeby mnie bania pusciła po dłuszym czasie ale jak mi czasu zabraknie a bede za***any to sobie szybko zwale i wyrusze wesoło do domu

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół