R
Rider
Guest
a ja slyszalem [pewnie gdzies na hypie] ze mozna sie normalnie zjarac nie wciagajac dymu do pluc lecz czymajac go dlogo ok 45s albo dlozej w samyustach delikatnie kopie alekopie...

totalna bzduraDzidek napisał:No moim zdanim kopie baniak mocniej duzo przez nos ale pozniej chamsko sucho w nosie jest to ja dziekuje sluzowka podrazniona... A haj cie nie bedzie trzymac 12 h nie wazne ile spalisz zioła!! no chyba ze bedziesz se przypalał co 2h
nie bo jak juz pisalem to totalna bzdura, dodam jeszcze ze glopota, to ze sie za***iesz to niepodwazam, ale bzdurom jest to ze haj bedzie cie trzymal 12h tak mysle, chyba musisz mi to jakas udowodnic, no i oczywiscie to jest glopota palic przez nosDzidek napisał:Predazzo a paliles tak kiedys??
o ku**a, sorka ziom ale jakas nie dopatrzylem tego "nie" jeszce raz sorkaDzidek napisał:no sory ale ja pisalem, ze nie bedzie go 12 h trzymal nie wazne ile spali no chyba, ze bedzie dopalal co 2 h
stary wiesz co dobre ;] popieram ! :safe:fasola napisał:Jest jeden za***iscie przyjemny sposób aby faza zeszła. Albo dobry sexik :king:
hehehehehehe... proste ;] tylko sie nie uzaleznijce !fasola napisał:albo gdy nie mamy mozliwości pukania jakieś panienki zwalić se konia. Łatwo i przyjemnie :tongue: