Nev Poland

Wyszukiwarka Forumowa:

ZielonyKris:]

Well-known member
Buchów
0
Elo:]
Przectawie wam teraz Za***isty pomysł jaki narodził się w mej głowie:]
Pzed komętowaniem pzeczytaj całośc z 2x,zeby tu burdel się nierobił!!!
Awięc sprawa wygląda tak:

Z dniem 5 maja wybieram się zagranice a dokładniej do anglii do rodzinki:]
Jade tam troche zarobić:]
Coś koło środka-końca czerwca wracam spowrotem do polski.
Z tym wątkiem moge przywieść do naszego pięknego kraju pare novych odmianek,jakich jeszcze niemamy w naszych seedbankach:]
Akcje nazwałem Nev Poland tak jak w temacie:]
Jej celem jest znalezienie ok 5 hodowców ktuzy podjeli by się hodovlą tych ze Novinek:]
Chciałbym aby zgłosili się najlepsi z najlepszych ponievaz nastepnym celem tej akcji byłby openseed kazdej z odmian!!!To jest jeden z warunków dla chodovcy!
Ja w anglii wyłoze na te odmianki,pzywioze je tu sfotografuje i po zwruceniu mi kosztów równch cenie pestek i pzesyłki(niewiem czy dam rade dostac się do seedbanku,wiec biore opcje pocztą pod uvage)wyśle do wybranych chodovców!
Pomysł jakdlamnie za***isty:]Mozna połączyć pozyteczne z bardzo qrwa pozytecznym:D:D
Napevno znajdą się tacy któzy zaraz mnie obzuca np. ,,Koleś chce zrobić wy***ke'' itp!
Ale tak niejest:]Wspułpracowałem juz z qake'em i z Siyo,mogą potvierdzic ze nielece sobie w ch****
Oto adres banku z kturego byśmy wzieli odmiany www.seedboutique.com
Ceny takie jak tam x funta(teraz jakoś 5,85 miał)
Niemam zamiaru zarabiać na akcji,niemam zamiaru robić zadnych wy***ek itp!
A i jeszcze jedno,prosze o wybieranie odmian regular,a nie femi bo kazdy wie oco chodzi:]
A i jeszcze te odmianki zeby niepzekraczały ponad 30f poniewaz chcę aby ich jaknajwięcej pzywiesć,a więcej kaski na wyłozenie niebęde miał!
Jezeli ktoś chce tez jakąs odmiane poza tą akcją tez moge mu załatwic:]Ale to juz musi mi wpłacic kaske na konto,i będzie go oboviązywać openseed po hodovli!!!
Podsumowując,akcja ma praktycznie same zalety:]aczkolwiek ma jedną wade!
NIemam pevnosci ze uda mi się wszystko tam w angli zgrac(moze niebędom mieli tej odmiany akurat lub coś innego)a takze niemam pevności,ze niezostane czasem po pzyjezdzie z pestkami wartymi kturąś bańke a bez kasy:]Ten motyv czeba by było jakoś dopracować,lecz wybrani chodovcy będom pevnie godni zaufania!!
Tak więc prosze o szybkie odpowiedzi bo czasu jest troche mało!!!
Modovie Wiedzą o akcji,jeden miał cos pzecivko,reszta ktura mi odpisała była za!!
A więc teraz zależy wszystko od ciebie:]Pozd i Peace

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
ZielonyKris: napisał:
]Jezeli ktoś chce tez jakąs odmiane poza tą akcją tez moge mu załatwic:]Ale to juz musi mi wpłacic kaske na konto,i będzie go oboviązywać openseed po hodovli!!!

Straszliwie bez sensu. Nie dość że będziesz je miał po cenach takich po jakich my możemy sobie zamówić je normalnie z W.B. to jeszcze "obowiązuje nas openseed". Śmieszny jesteś.

P

pxr

Guest
ZielonyKris:], ah ta wyobraźnia... myślisz że zaraz czołówka polskich growerów zasypie cie pm'ami?

Sory, ale co to za problem zamówić sobie nasionka z SB? :scratch:
]Chciałbym aby zgłosili się najlepsi z najlepszych
:bball:

[scroll:0414d22c2d] :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: Żal mi ciebie koleś :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: [/scroll:0414d22c2d]

ZielonyKris:]

Well-known member
Buchów
0
growmen napisał:
swoja oferte mozesz predstawic przez prywatne wiadomosci niestety nie mozemy pozwolic na sprzedaz nasion na forum bo sponsoruje nas sklep z nasionkami, chyba ze forum bedzie cos z tego miało

slawo napisał:
Witam!

Cel zaprawde szczytny. Zaloz temat na forum i zobacz jakie sa opinie forumowiczow. Sadze, ze nie bedzie latwo ci znalezdz chetnych poniewaz istnieje wielkie ryzyko, ze jestes z policji lub po prostu chcesz sobie zarobic na oszustwie. Ale jezeli znajdziesz chetnych to ja niemam nic przeciwko.

Pozdrawiam!

Jendrol napisał:
Siema!
No jak dla mnie calkiem słuszna koncepcja, napisz wszystko ladnie w temacie zeby wszystko bylo jasne, mysle ze reszta modow ma podobne zdanie. Pozdro

Takie odp dostałem od modów:]Wrzuciłem je v ramach vyjasnien na za***iście inteligętne odpoviedzi:]
Myślicie ze qrwa mi tak zalezy na pzyviezieniu tych odmian,ze będe sie qrwa prosił???Qrwa ja sobie pzyvioze svet c99 i jakiegos skunka i będe heappy!!!A wy /zamawiajcie sobie na własne ryzyko:]povodzenia!A qrwa jak wam się akcja niepodoba to ok olejcie ja!

H

haszyszekk

Guest
Wiesz... małe sprostowanie... Growmen to nie mod tylko admin i to on (i ScUN) maja tu najwięcej do powiedzenia... w ońcu mogą przez takie akcje stracić sponsora (cannabis.fr.pl) co by było nieodrzałowaną stratą dla forum :pale: Myśle ze twój opis wystarczy. Jak ktoś będzie zainteresowany to napisze ci na PW i będzie ok.
Ta akcja wydaje sie spoko i na pewno nikt nie zapomni że chciałeś zrobić coś dobrego i z myślą o userach a na dodatek bez korzyści dla siebie :salut: Bardzo wielkoduszne z twojej strony :) Pewnie nie będzie wielu chętnych bo chodowcy nie lubia dzielić sie nasionkami ;) a ten opnseed z każdej uprawy raczej sie nie uda bo jest nieopłacalny...
Każdy płaci za nasionka i zamiast wszystkie damy miec na palenie przeznacza 1-2 na pestki które oddaje... czyli jakby dokłada ze swojej kieszeni do akcji :pale:
Pomysł był ok tylko troche gorzej z realizajcą. Heil you za dobre chęci. pzdr

P

pxr

Guest
]Qrwa ja sobie pzyvioze svet c99 i jakiegos skunka i będe heappy!!!A wy /zamawiajcie sobie na własne ryzyko:]
Zamawianie jest znacznie, ale to znacznie mniej ryzykowne, niż dawanie pieniędzy tobie, za nasionka do których nie jesteśmy pewni w 100%.
Rozumiem że jakbyś fundował te pestki z SB (gdzie userzy potem obowiązkowo musieliby zrobić OS), ale że trzeba jeszcze za to płacić (tyle ile normlanie kosztuje), robić growloga i obowiązkowego open seeda... to kpina?
slawo napisał:
Sadze, ze nie bedzie latwo ci znalezdz chetnych poniewaz istnieje wielkie ryzyko, ze jestes z policji lub po prostu chcesz sobie zarobic na oszustwie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół