• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Neville's Haze Hybrid

Wyszukiwarka Forumowa:

Darky

Well-known member
Buchów
0
Palił ktoś? Jakie efekty? High/stoned? Prosze o jakieś opisy z góry thx :):D

G

Green

Guest
jest to hybryda haze z jack herrer a jak wiadomo obie te odmiany to sativy tak samo jak i ta hybryda
jej dzialanie to czysty energetycznu high tak jak to sativa ma w zwyczaju

K

karo0ld_zielarz

Guest
te odmiany są lecznicze(pewnie ze też ze względu na to że mają duuży poziom thc) high po haze jest ponoć wyjątkowy a smak i zapach są jakby w ogóle jakby nie konopne.(nie potrafie sobie przypomniec gdzie to przeczytalem :scratch: ) poza tym dlugo ja sie hoduje :farao:

D

delete

Guest
a ja szeby nie zakladac nowego tematu pytam tutaj dlaczego ta hybryda nie nadaje sie na SCROG ?,i jakie odmiany z cannabis.fr.pl najlepiej nadaja sie na SCROG ??? chodzi mi tylko o te feminizowane

z gory dziekuje za odpowiedz na moje pytania

POZDRO ALL

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Pewnie chodzi o to, że sativy są wysokie. Myślę, że dałoby się zrobic scroga, trochę wysiłku i będzie spoko.

Darky

Well-known member
Buchów
0
A odmiana ta mocna jest? duże stężenie tetrahydrocannabinolu? thx za odpowiedzi

Dusiek

Well-known member
Buchów
1
Darky napisał:
A odmiana ta mocna jest? duże stężenie tetrahydrocannabinolu?
karo0ld_zielarz napisał:
te odmiany są lecznicze(pewnie ze też ze względu na to że mają duuży poziom thc)
jest napisane że nie nadaje sie na SOG o SCROGu nikt nie wspomina wiec moze sie nadaje :thumright: a sativy np grapefruit świetnie nadają się na scroga co zresztą widać w growlogu koyota :flower: pzdr

C

Canabis_16

Guest
Czytalem że po taj odmianie są leprze tripy niż po jakiej kolwiek. Czy to prawda?????? Ja jej nie sialem ale kiedyś napewno to nastąpi...

G

Green

Guest
Czytalem że po taj odmianie są leprze tripy niż po jakiej kolwiek. Czy to prawda?????? Ja jej nie sialem ale kiedyś napewno to nastąpi...

wszystko zalezy od indywidualnych upodoban jak lubisz high sativ to napewno jest to odmiana dla Ciebie
ja osobiscie wole indyjki

sync

Well-known member
Buchów
0
na cannabis.fr.pl napisano że ma wyjątkowy psychodeliczny high ...
jak dla mnie to bardzo szerokie..ktoś sprawdzał wyjątkowość tej odmiany?

S

sub

Guest
greenlife napisał:
jest to hybryda haze z jack herrer a jak wiadomo obie te odmiany to sativy tak samo jak i ta hybryda
jej dzialanie to czysty energetycznu high tak jak to sativa ma w zwyczaju

Nie jest to hybryda haze i jack herrera.
To odmiana otrzymana z Columbian i Thai + mały dodatek northern lights / pierwotnie 25%-/
A nazywa się N H od pana nevilla.[[ zreszta ten sam który sprowadził do europy nasiona: northerm lights: i wiele wiele innych – samo początek rynku seedbanków w Holandii../

Z tego co mi wiadomo--> Nie ma nic wspólnego poza nazwa z Haze od haze brothers. // no.. nieco podobny rodowód bo pierwotna haze była hybryda mexican/columbian/thai i south indian/ - czasem piszą, że nie było tam Thai.. lub south indian.. etc.. W każdym razie : N.Haze i Haze to zupełnie inne odmiany :
Takie informacje były w breders lab : na swietej pamieci overgrow: i raczej nalezy je brać poważnie.. To, że teraz pisza, że to np.: haze z odrobina NL.. .. jakoś bardziej wierze temu co było na OG.. a nie opisowi u sprzedawcy nasion.

G

Green

Guest
sub napisał:
To odmiana otrzymana z Columbian i Thai + mały dodatek northern lights / pierwotnie 25%-/
A nazywa się nevil”s H o stworzył ja typ majacy takie nazwisko.[[ zreszta ten sam który sprowadził do europy nasiona: northerm lights: i wiele wiele innych – samo początek rynku seedbanków w Holandii../

jednak w opisie producenta jest wzmianka o JH

S

sub

Guest
greenlife napisał:
sub napisał:
A nazywa się nevil”s H o stworzył ja typ majacy takie nazwisko.[[ zreszta ten sam który sprowadził do europy nasiona: northerm lights: i wiele wiele innych – samo początek rynku seedbanków w Holandii../

jednak w opisie producenta jest wzmianka o JH

może przy NH HYBRID ;) Bo nie przy NH- nie watpie, że mozna Jack herrera: bedacego zreszta: hybrydą 3 way [ NorthernlightsXskunk#1] X haze : skrzyżować z NH

G

Green

Guest
sub napisał:
może przy NH HYBRID
yep a jako ze Female Seeds chyba nia ma, bynajmniej sie nie doszukalem w ich ofercie "zwyklej" NH

pozdr.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół