nasiona marihuany

New Purple Power

Wyszukiwarka Forumowa:
G

ggg

Guest
Mam pytanie apropo tej odmiany. Mam kilka krzaków na łące koło lasu ale kolega mnie trochę przestraszył że ta odmiana to to samo co Purple Haze a podobno ona śmierdzi jak...przepraszam za wyrażenie...żygi. Czy ktoś z Was palił może ta odmianę i wie co to wogóle jest?.

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
po***ało cie ? zadna odmiana niesmierdzi jak żygi .. :| a ziołko z tego co wiem za***iste

G

Green

Guest
twoj kolega najwidoczniej nie ma pojecia o tym co mowi, naj lepiej niech zacznie sie doksztalcac bo gadac takie bzdury jak to to trzeba byc debilem

a tak wogole to npp jest to krzyzowka Holand Hoop x Skunk #1

a Purple Haze to bardzo bardzo zadkie pheno Haze ktorego jak sadze twoj znajomy pewnie na oczy nie widzial, z tego co wiem to jedyne czyste purple haze ma TomHill

dodam jeszcze ze jest wiele kontrowersji na temat tej odmiany nie ktorzy twierdza ze to mit inni ze jednak jest cos takiego a jaka jest prawda ciezko powiedziec, osobiscie nie spotkalem sie jeszcze z zadnym grow logiem z purple haze

R

Rider

Guest
Green napisał:
a tak wogole to npp jest to krzyzowka Holand Hoop x Skunk #1
"O ile dobrze pamietam hybryda afgani/skunk to HH

O ile dobrze pamietam to :: hybryda afgani/indica landrace /skunk#1 to:

Super skunk z sensi : mazar z DP [ niekoniecznie identyczne ale F1]

A HH to rasa out otrzymana po skrzyżowaniu sk/afgani - a to zupelnie co innego niż hybryda :

Poza tym o jakim afgani mowa? O jakieś niesprecyzowanej landrace z Afganistanu : czy Afgani #1 - sprzedawanego lata temu przez SSSC - ?? Bo Afgani to cholernie pojemny termin... "
Green, powiesz mi o jakie afgani chodzi?

G

ggg

Guest
pufinlahh napisał:
po***ało cie ? zadna odmiana niesmierdzi jak żygi .. :| a ziołko z tego co wiem za***iste

No i po co się od razu denerwujesz?. Czy Wy naprawdę nie potraficie chociaż raz odpowiedzieć bez emocji?. Poza tym napisałem że to mój KOLEGA a nie ja tak powiedział. Ja sam zasadziłem tych krzaczków naprawdę sporo i napisałem ten wątek by się uspokoić. Może i gada głupoty ale musiałem się upewnić.

Dzięki za pomoc all...peace

A skoro zaczałem już ten temat to mam kolene pytanie. Moje rośłny jak już napisałem są zasadzone outdoor. Jakie plony uzyskuje się z tej odmiany?. Wiem że to zalezy od wielu czynników ale mówię tu ogólnie.....50 gr.....100...gr......200 gr.......400 gr..... I mówię tu o jednej roślince.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
ggg napisał:
Wiem że to zalezy od wielu czynników

sam sobie odpowiedziałeś.

ggg napisał:
ale mówię tu ogólnie.....50 gr.....100...gr......200 gr.......400 gr

nie można jednoznacznie odpowiedzieć.

luzik1980

Well-known member
Buchów
1
słuchajcie hoduje te krzaczki maja już miesiąc i niedługo idą na pole a nie chce żeby go było widać co myślicie o tym zęby przyciąć czubek jak będzie miał już ok 1,5 metra i sie rozkrzewił na boki co musicie o tym pomyśle i jak waszym zadaniem wpłynie to na plony ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół