• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

New Purple Power

Wyszukiwarka Forumowa:

growmen

Well-known member
Buchów
0
Ja nie wiem jak wyglada Purple power ale tez bym wybral ta odmiane

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Po prostu jest.... purpurowa. Purpurowe piekne szczyciki ma. Nie jest za mocna, kwitnie gdzies w wakacje.

growmen

Well-known member
Buchów
0
No na zdjeciach ja widziałem ale live napewno troche inaczej wygląda.

BiaLy_MiS napisał:
Nie jest za mocna, kwitnie gdzies w wakacje.
Gdzie znalazłes info o kwitnęciu??

sd

Well-known member
Buchów
20
Prosze oto i New Purple power z nirvany ;]
Info z OG mówi że jest gotowa do zbioru między 15 a 30 września
superally-01.jpg

fotka nirvany

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Purple Power tez sie nad tym zastanawialem ;) Bialy mis wiesz cos o tym krzaku? jaki ma zbior ?? trudno sie go hoduje?? bo nie jestem zdecydowany na 100% EM zastanawiam sie nad Santa Maria Purple Power lub Low Ryder ;) tak na poczatku sie napalalem na outa zeby miec zaluzmy 300g a tak se mysle ze jak kupuje 10g to to pale pale pale i pale i schizy ze jakas policja mi najedziea co dopiero 30 razy wiecej czyli 300g ... az sie boje :p

[ Dodano: 2005-12-31, 15:00 ]
Własnie nie jestem do konca pewien co do EM na 100% zastanawialem sie tez nad SM ... Purple power... czy LR ;) wszystkie sa spox :) tylko SM i LR sa drogie a EM i PP tanie

[ Dodano: 2005-12-31, 15:02 ]
ku**a sory za to powtórzenie lagi mialem i strona wygasla :D nie chcialem 2 raz tego samego napisac

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
No zbior to zalezy... taki sam jak kazdy inny krzak. Czy to az tak wazne?

Moze przesadzilem, ze w wakacje bedzie gotowa... ale bardzo wczesnie kwitnie.

Raczej latwa w uprawie...

Kupuje ja.

sd

Well-known member
Buchów
20
Kaczor w większości zależy jak wczesnie posadzisz nasionko np posadzisz pod koniec marca podhodujesz roślinke 1,5 miecha w chacie w polowie maja dasz na outdoor to wtedy roślina urośnie owiele większa na vegu i da to owiele wiekszy plon wiec nieda sie poowiedziec jednoznacznie ile uzyskasz z krzaka oczywiscie wszytko zalezy jeszcze od gleby ,ilości słońca i odmiany

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
No 50g to sie powinno. Tak mysle.

[ Dodano: 2005-12-31, 16:35 ]
Jeszcze z zastosowaniem supercroppingu.

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Ja sie zanstanawiam pomiędzy, holands hope, early misty, santa maria, a purple power fermised pomużcie wybrać :roll:

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
Nie bierz feminizowanych na outdoor to sie nie oplaca :) Feminizowane jesli juz to jedynie indoor takie moje zdanie. Jak juz chcesz PP to regular.

M

marley

Guest
ej,a palil ktos ,bo ja tez sie zastanawiam nad kupnem nasionek tej odmiany?jaka faza?mam jeszcze na oku HH,lowrydera,PPP,EM,SM i wlasnie NPP i nie mam "zielonego" :tongue: pojęciaa co wybrac.I stwiam przede wszystkim na moc,a nie na zbiory!Doradźcie więc!

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Jaki koleś ile razy mam takim ludziom mówić ŻE NIE MA ZNACZENIA JAKA MOC I TAK OP 5 BUCHACH LEZYSZ !! zrszta skad mzoesz wiedziec ze podaja dobre % thc roslin... jak oni to na oko oceniaja?? ja widzialem na og ze pp ma do 15 % thc... a potem zobaczylem ze badania wykazaly ze jakas roslina z nirvany nie pamietam jaka nie ma 15-20 % tylko do 10 %.... i co ku***a ***ana mać wierzycie im? ziolo to ziolo do chu*a pana i powala na ziemie zawsze ...

M

marley

Guest
Jasne,ale ja np. odczuwam różnice!Do niektorych potrzeba 2 buchy,a do innych 2gr.A ludzie,ktorzy to napisali z nieba tez tego nie wzieli,nie?!I nie chodzi o zwartosc % tylko subiektywne odczucia.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół