Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
temat w ciągu paru dni zostanie przezemnie usunięty tak :scratch: swierdzilismy wszyscy[modowie] radze wszytkim którzy chca wykorzystac info niech czytaja ten temat teraz
dobra temat do kosza niedługo poleci a ja i tak dalej będe okradał państwo, miasto i inne samorządowe organizacje. pierd'oli mnie ten kraj gdzie kościoł ma wpływ na życie polityczne państwa, a za posiadanie dostać 8 lat.
Troche wiecej bo ma jeszcze układ zapłonowy w przypadku 400W dodatkowo bierze jeszcze jakieś 36W Ogólnie HPS to najbardziej wydajne i ekonomiczne żródło światła :idea:
Revers,
A masz czasami jakieś dane ile mocy pobierają elementy firmy VOSSLOH SCHWABE przy hps 70W? Bo zawsze mnie to ciekawiło ile strat mają te pierdoły.
http://www.vossloh-schwabe.pl/aktualnosci.php?id=1 <<<Tu masz stronke firmy ale po angielsku lub niemiecku.
Jesli chodzi o 70W to napewno jest to mniejsza wartoś dokładnie nie wiem,ale napewno nie wiecej niz 10-12 WATT
witam wszystkich muj kumpel chce mi sprzedac zarówke Osram vialox Nav(son)-E 150W Germany q518 i nie wiem czy to jest dobra zarówka do uprawy???? on twierdzi ze to własnie jest zarówka z latarni ale dla pewnosci wole spytac na forum co wy na to???
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.