nasiona marihuany

NIE POLECAM ZielonyTemat/ZnanaRecepta.pl

Wyszukiwarka Forumowa:

Vargtimmen

Member
Buchów
5
Zielony temat i znana recepta to ta sama firma.
Nie polecam, chłop się obraził bo opisując swoje schorzenie przeklnąłem żeby konkretnie opisać co mi jest.

Odpisał mi "Tak nie będziemy rozmawiać z lekarzem. Nie wystawimy panu recepty. Żegnam"
Chłopu albo baba nie dała albo lewą nogą wstał. I stówka poszła się je**ć.
NIE POLECAM!!!!

Buchów
14
Odpowiedź kliniki mogłaby być bardziej profesjonalna, ale jeśli nie potrafisz opisać swoich dolegliwości lekarzowi bez używania przekleństw, to może problem jest z twoim zasobem słownictwa, a nie z lekarzem.

Eko

997
Weteran
Buchów
20,659
Odznaki
13
Dobra ja jestem po***any ale wtedy kiedy trzeba wiem jak się zachować, jeśli nie masz kultury osobistej wbitej do głowy i trochę klasy w sobie to nie dziw się że lekarz tak Cię potraktował, może nie lubi gburstwa ma do tego prawo, wywiad musi przeprowadzić więc stwierdził że na siłę chcesz recepty albo gorzej... pomocy psychiatry dlatego podziękował

WeedStation

Active member
Buchów
31
Też nigdy nie miałem z nimi problemu - wystarczy nie pajacować xD - to nie jest Twój kolega diler tylko lekarz. On na podstawie czatu ma zdecydować czy wypisać receptę czy to jakiś oszołom/ćpun próbuje dostać towar. Odpisuj na pytania zwięźle i konkretnie a zawsze dostaniesz właściwą decyzję czyli: "nie widzę przeciwwskazań do wypisania recepty".

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół