akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Nie rosna

Wyszukiwarka Forumowa:

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja pierwszym razem tez trenowałem na nasionach z karmy dla papug miałem wtedy duze doswiatczenie ale nie miałem praktyki sadziłem z karmy bo mniemiałem z kad zkminic innych nasion a ponoc rosliny z karmy kopały mnie niestety nie ale kumple któzy sadzili jarali nawet meskie i mowili ze ładnie zamiata a moja pasja z mj zaczeła sie w szkole polowa mojej klasy zaczeła sadzic ziele jak sie dowiedzieli ze w karmie są nasiona i wszyscy trenowali na przemysłówce niektuzy dalej są tempi nikektory juz sie w to niebawia a niekturzy sadzą 1 nasion w boxach swiatło 12/12 i po 2 miesiącach palą co wyrosło czyli meskie i zeniskie zapylone rosliny i muwią ze czasem jest taki lisc ze 2 buchy i spisz ja niewiem jak to działa ale jak to oni muwia czym wiekszy lisc tym lepszy niezaleznie czy meski czy zenski

biohack

Well-known member
Buchów
1
u mnie tez tak mówią palą lisci i jakos mają niezłe fazy jak to mówią ja tez mam siejki 4 i ładnie pachną bo podlewam moim nawozem:p :jocolor:

hlor

Well-known member
Buchów
2
No niewiem ja lisci nie pale bo sa slabsze i zawsze je komus oddawalem ale nastepnym razem sprobuje je przerobic na olejek haszowy.

M

maniek20

Guest
Prociu po co odświerzasz stare posty już nie pierwszy raz!!! Jest to temat zakonczony juz dawno temu a ty chcesz nabic sobie dodatkowo postów niepotrzebnymi wstawkami :thumbdown:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół