akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

nie wiem co zrobic

Wyszukiwarka Forumowa:

noname135

Member
Buchów
0
Witam to moj pierwszy raz pewnie mnie scisniecie ale to nic, moj pomidorek ma 9 tygodni odmiana amnesiaAk nie wiem dlaczego ale ona ma tylko ze 30 cm zakwitla juz, wyglada jakby doszla, nie wiem czy ja scinac czy co z nia robic reszta mi rosnie normalnie nie wiem o co chodzi karakan ***any.... mowic co myslicie i nie jechac mnie !!!! :)

jacko

Well-known member
Buchów
0
masz mikroskop przenośny lub dobrą lupe? obczaj Trichomy czy są mleczne czy brązowe, 2 metoda taka na oko, jak już 80% włosków sa brązowe, nie wiem sprawdz i ocen sam

aaa możesz jeszcze jakiegoś sampla ***ać i wysuszyć ale raczej z czego nie ma :D

nie no jestem pełen podziwu jak takie maluśkie cudo wychodowałeś. z fartem:crazy:

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
To automat, więc zakwitła.
Gotowa chyba jeszcze nie jest - ale to sam musisz ocenić oglądając trichomy pod lupą/mikroskopem (jeśli nie masz to musisz ocenić organoleptycznie ;)
Tak czy inaczej - pomału szykuj się na ścinkę :D

noname135

Member
Buchów
0
Wlasnie o to chodzi ze to nie automat dlatego nie wiem czego tak wyszlo tak mi sie wydaje w opise pestek nie bylo nic o tym ze to automat, Pzdrawiam

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Wlasnie o to chodzi ze to nie automat dlatego nie wiem czego tak wyszlo tak mi sie wydaje w opise pestek nie bylo nic o tym ze to automat, Pzdrawiam
Jak nie, jak tak? To JEST automat. Cross Amnesii z AK (automatem). Odziedziczyła geny auto i jest AF. Gdyby nie była auto to nie zaczęła by tak wcześnie kwitnąć.

noname135

Member
Buchów
0
nie wiem nie znam sie pewnie masz racje dzieki za odp. ale dodam ze nic nie bylo napisane ze to automat moze daltego ze to jest jasne nie wiem pozdrawiam

czekoladowy-mis

Well-known member
Buchów
0
to chyba najmniejszu krzak jakiego kiedykolwiek widziałem ;p Śmieszny :D
jakis mutant i to ze na oucie taki mały heh Pozdrowienia :lol3:

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
chu**we geny albo powielajace sie bledy growera

noname135

Member
Buchów
0
ale czy to automat skoro w opisie jest napisane ze w pazdzierniku zbiory od kwietnia ? niech ktos napisze

alejasieboje

Well-known member
Buchów
0
w tych miesiacach, jak zasadzisz wczesniej masz dajmy na to w lipcu, jak pozniej masz we wrzesniu. TO JEST AUTOMAT

Placebo

Well-known member
Buchów
0
mam takiego u siebie, to chyba geny posadzilem 3 krzaki kolo siebie w lini prostej tego samego dnia, wszystkie noname. ziemia w zasadzie ta sama no i ten po lewej ma jakies 80 cm ten w srodku 20 a ten po prawej okolo 80 ;d a słońce, nawozenie wszystko takie same, rosliny maja okolo 30 dni :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół