Zamawiałem tak właśnie swoje pechy, automaty Bubble Gum 6szt, każda dziewczyna z innej parafii. Jedną chuda, wysoka z małymi kwiatkami, druga niska brzydka, ale za to jej kwiatuszek przecudowny. Plus taki że wszystkie wykiełkowały.
Zamawiałem tam swojego sezonowego Purple Haze x2, gdzie jednego sam zabiłem kilkukrotnym przelaniem... no a dla drugiego założyłem wątek i tam wszyscy określili że to 'hujaniehaze'. Możliwe. Genetyka typowej niskiej hinduski. Tutaj plus taki że przynajmniej lekko fioletowa.
Gdy składałem zamówienie na 'taniesianie', nie byłem świadomy istnienia społeczności #forum, aczkolwiek ogarnąłem to żeby zamawiać pechy na inne miasto, inny paczkomat, fikcyjne dane i numer telefonu, a płaciłem z konta bankowego od kumpla z roboty przez blika.
Ogólnie polecał bym ten sklep innym zainteresowanym do momentu zawitania tutaj na forum, ale dzisiaj będąc bogatszy o kilka gram wiedzy stąd stwierdzam, że gość to chyba wrzuca losowe gówno w koperty dla naiwnych klientów omamionych bardzo niską ceną.