akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

nie wiem jak dlugo pozyje

• Autor wątku Usunięty 89261
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
U

Usunięty 89261

Guest
siemanko, chcialem sie przywitac ale nawet przez research nie moge znalezc tematu, postanowilem sie nie pier***ic...zyje w polsce mam problemy ze zdrowiem, jakies guzy, napuchnieta zyla na kut*sie(najgorzej boli) lecze sie tym co mi zostalo z ostatniej uprawy, pale trawe medyczna, jezdze wydaje kase dostaje recepty na 90g..
co to za zycie?

ps, wczoraj sie tak na***alem ze sie pobeczalem, ale to chyba normalne nawet jak sie jest facetem :teasing-with-poking nowy rozdzial w zyciu,miej wy***ane a bedzie ci dane, zobaczymy jak dlugo :)

Ostatnią edycję dokonał moderator:

PiekneChwile

Well-known member
Buchów
87
na depresje terapia, tylko trzeba odszukać kogoś dobrego, kogoś w jakiś sposób dopasowanego do siebie, nie wystarczy 5 gwiazdek na google bo chyba nie jesteś typowy ludek.

Na jakieś guzy jakieś sposoby są, jeśli Cie przekreślili to znaczy że oni nie umieją... ale ludzie czasem robią różne dziwne rzeczy, czasem niesamowite, kto wie co znajdziesz jak poszukasz :)
z fartem

P_BNCX

Active member
Buchów
206
Dużo zdrówka bracie, reszta sama przyjdzie.

RobertoCarlos

New member
Buchów
0
wariacie MJ będzie wzmacniać twój nastrój i nastawienie, nie jarasz jak masz deprechę. to jakbyś gasił pożar benzyną. twoje życie i zrobisz co chcesz ale nie warto.

PiekneChwile

Well-known member
Buchów
87
wariacie MJ będzie wzmacniać twój nastrój i nastawienie, nie jarasz jak masz deprechę. to jakbyś gasił pożar benzyną. twoje życie i zrobisz co chcesz ale nie warto.
dobre zioło naprawi znieni spojrzenie i pokaże drogę, ale to nie śmieci z ulicy

Manso

Hodowanie rąk nie brudzi
Buchów
1,639
Nawet najwyższej jakości produkt nie jest lekiem na całe zło. Marihuana potrafi upsychotyczniać, prowokować stany lękowe itd.

Płacz gościu, chłopaki też płaczą wbrew porzekadłom. Nie poddawaj sie i zdrówka Ci życzę

Edit* teraz widze ze to z lipca, daj znaczka jak sie masz :)

Ostatnia edycja:

Eko

997
Weteran
Buchów
25,991
Odznaki
13
chyba nie wiesz czym jest dobre zioło ...
Hahhah każdy tu wie, i każdy normalny wie że to narkotyk który również nie służy zdrowiu, więc schowaj te swoje pierdy w kieszeń kolego i takie rady to możesz dawać młodszym kolegom na podwórku, nie na forum w śród osób które poświęciły kupe życia na poznanie tej rośliny!

PiekneChwile

Well-known member
Buchów
87
Na leczenie raka też poświęcili miliardy i tyle z tego wyszło że inni leczą go w domu, warto mieć otwarte oczy bardziej niz na to co mówią eksperci, czasem to dosłownie może zmienić życie/
... ale dobrze tato już nic się nie wymądrzam, ja tam nic nie wiem

Eko

997
Weteran
Buchów
25,991
Odznaki
13
Na leczenie raka też poświęcili miliardy i tyle z tego wyszło że inni leczą go w domu, warto mieć otwarte oczy bardziej niz na to co mówią eksperci, czasem to dosłownie może zmienić życie/
... ale dobrze tato już nic się nie wymądrzam, ja tam nic nie wiem
To chyba masz za krotka skore... jak zamykasz du*e oczy Ci sie otweiraja, jak zamykasz oczy wtedy dupa sie otwiera, i nie rzucaj tutaj rakiem w porownaniu do cpania bo to jest co innego, jeszcze zaraz powiedz ze palenie ziola leczy raka.., zreszta brzmiisz i piszesz juz jakby wlasnie ta roslina cie juz uszkodzila swoimi super mocami!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół