• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Nie za mała?

Wyszukiwarka Forumowa:

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
strasznie wyciagnieta, za malo swiatla. nie napisales ile ma, co to i w jakich warunkach trzymana i pytasz czy nie za mala? pfffff...

KaZaM1

Member
Buchów
0
Trzymana w warunkach pokojowych oświetlenie to jedna energooszędna wcześniej trzymana w boxie w pionie 70 w szerz z 25 cm z jednym wentylatorkiem

unnamed

Well-known member
Buchów
0
Witam mam małą roślinkę indoor :) pokazała wloski xD
za długa/wysoka :/
ps. jaką masz żarówke, ściany boxa chyba gołe - to żle, tracisz światło - zastosuj jakis mylar albo daimond, napisz cuś więcej

KaZaM1

Member
Buchów
0
teraz podłączyłem z boku aby dobrze się rozrosła jak chcecie mogę wam podrzucić foto drugiej

---------- Aktualizacja posta 18:31 ---------- Czas poprzedniego posta 18:30 ----------

Roślinki oczywiście

unnamed

Well-known member
Buchów
0
teraz podłączyłem z boku aby dobrze się rozrosła jak chcecie mogę wam podrzucić foto drugiej

---------- Aktualizacja posta 18:31 ---------- Czas poprzedniego posta 18:30 ----------

Roślinki oczywiście
co podłączyłeś z boku ?? ogarnij się , czytaj odpowiedzi, daj więcej danych !!!!!!!!!!

S

Synek z zawodu

Guest

Roślinki oczywiście

jak masz mało światła to ci się gówno rozrośnie .

KaZaM1

Member
Buchów
0
teraz podłączyłem dwie żarówki duże energooszczędne które dają dużo światłą
:pl:

S

Synek z zawodu

Guest
teraz podłączyłem dwie żarówki duże energooszczędne które dają dużo światłą
:pl:

co to znaczy dużo swiatła ???

Opisz jakiego masz boxa , wymiary , czym jest obity itp.

Jakie masz żarówki , ile lumenów ?

unnamed

Well-known member
Buchów
0
szkoła się skończyła - gimbusy przestały mysleć :/
ps. przeczytaj co napisane na żarówce, zmierz linijką boxa :)

KaZaM1

Member
Buchów
0
spiralną coś w podobie takiej tylko 32 v http://robotechnik.abc24.pl/default.asp?kat=63333&pro=455864 i drugą jeszcze o półtorej spirali większą

---------- Aktualizacja posta 19:05 ---------- Czas poprzedniego posta 19:02 ----------

Odmiany nie znam bo nasionka dostałem od kumpla i jeszcze trzecią kupie do lepszego efektu a dni ma około 70

---------- Aktualizacja posta 19:13 ---------- Czas poprzedniego posta 19:05 ----------

A i ta większa ma 40 v sorki że taki charmider zrobiłem ale pisałem z iphone`a

---------- Aktualizacja posta 19:14 ---------- Czas poprzedniego posta 19:13 ----------

Boxa nie mam bo już nie mam miejsca więc trzymam je jak narazie za drzwiami tylko przez jakieś 3-4dni

Balti

Well-known member
Buchów
0
Po pierwsze, moc wyraża się w W - Watt. Po drugie, na żarówkach powinny być jakieś oznaczenia, sprawdź to, wpisz w google, może znajdziesz lumeny. Jeśli używasz zwykłych żarówek jak w żyrandolu to nie nadają się.

Wymierz sobie orientacyjną powierzchnię jaką zajmują te rośliny i wpisz w kalkulator lumenów: http://www.haszysz.com/kalkulator.html

KaZaM1

Member
Buchów
0
Sory ale neta nie miałem a kasę jutro dopiero bende miał więc kupie jakieś pazłotko :zjarany: hmm o 21:40 wrzucę fotki drugiej:sunny:

---------- Aktualizacja posta 21:03 ---------- Czas poprzedniego posta 20:52 ----------

troche coś o klapły liście ;(

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół