• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Nie za pozno?kilka pytan

Wyszukiwarka Forumowa:

krisu1611

New member
Buchów
0
Siema dostalem od kumpla duzo pestek,bardzo chcial bym je posadzic wiec moje pytanie:
czy nie jest za pozno jako ze juz 13 sierpnia?.Czy jest mozliwosc posadzenia pomidorkow na dworze a w razie przymrozkow na ten ostatni miesiac wziac do domu i wsadzic do boxa??Ogolnie nie mam w sumie nic do stracenia bo mam tych nasion od groma.
Z gory dzieki za odpowiedzi.:spalony:
Mysle nad zrobieniem boxa ale musial by byc nieprzypalowy,starzy...
Zrobie jakis pc box zobacze czy cos z tego wyjdzie.

Ostatnia edycja:

ZuchwałyZielarz

Well-known member
Buchów
0
oj nawet chyba na automaty mi sie wydaje ze jest za późno chyba żę w boxie in home a out to już za późno :sunny:
Spróbuj za rok :) jeśli out wchodzi tylko w gre.

Ciastek

Well-known member
Buchów
0
rosliny na out juz kwitna badz zaczynaja kwitnac.Sadzenie teraz odmian wysokoplonowych nie ma sensu teraz bo za malo czasu im zostalo(2-2,5 miesiaca)

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
.Czy jest mozliwosc posadzenia pomidorkow na dworze a w razie przymrozkow na ten ostatni miesiac wziac do domu i wsadzic do boxa??
Mysle nad zrobieniem boxa ale musial by byc nieprzypalowy,starzy...
Zrobie jakis pc box zobacze czy cos z tego wyjdzie.

Jest połowa sierpnia, zanim wyjdą z ziemi minie jeszcze z tydzień. Jeżeli mieszkasz w ciepłym południowym kraju to sadź.Natomiast jeśli nie, to w ogóle sobie odpuść OUT bo jest za późno. Licząc nawet 3 miechy do ewentualnej ścinki to koniec przypada ci na II połowę listopada (przymrozki, deszcze, mało słońca - ogólnie pogoda syf)

Poza tym gdybyś nawet chciał je ewakuować do pcboxa to nie wiem jak sobie wyobrażasz pomieszczenie tam krzaków z outa. W pcboxie musisz mocno trenować rośliny bo jest mega ciasno. Na oucie przy tych pogodach jakie się zbliżają pomidory powyciągają ci się potężnie, w poszukiwaniu słońca.

Moim zdaniem wstrzymaj się z outem na sezon 2013 albo od razu wrzucaj je do pcboxa i zrób sobie uprawę IN

z fartem <coolpalacz>

krisu1611

New member
Buchów
0
Dobra odpuszcze sobie out zrobie boxa i zobacze co dalej,dzieki za odpowiedzi.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół