• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Nie zielone, nie gruda więc?

Wyszukiwarka Forumowa:

Zielona Strefa

Active member
Buchów
0
Witam, jestem w temacie palenia już spory czas lecz z taką sytuacją spotykam się pierwszy raz i potrzebuje pomocy.

Co to jest złota odmiana palenia? lub coś związane ze złotym
Już prostuje, chodzi o to że ktoś sprzedaje palenie lecz to nie jest ani zielone ani gruda, wiem tylko że ten ktoś mówi na to że to jest złote albo coś w tym stylu, chodzi o mj ale jak mam to rozumieć? pomożecie to rozgryźć?

Darekk

Well-known member
Buchów
0
To pewnie jest jakiś dopalacz lub inne ścierwo, nie pal tego.

Skunnek2

Member
Buchów
0
jakies inne scierwo to jest w temacie wyzej, chyba- czy dobry plant, czy jakos tak
A zlote ziolo mozna rozumiec, ze jest tak obrosniete wloskami jakimis jasno-pomaranczowym i jest ich b.duzo i sa cale pokryte i tak wygladaja, hehe.:spalony:

---------- Aktualizacja posta 01:09 ---------- Czas poprzedniego posta 01:00 ----------

jakies inne scierwo jest wyzej w temacie-czy dobry plant,chyba. A to zlote palenie mozna zrozumiec, ze to moze byc top b.duzo porosniety tymi wloskami, moga byc w tym przypadku jasno-pomaranczowe, i jest ich duzo.
Albo tez moze nie byc dokonca wyszuszone.<joint>

D

delete

Guest
"Złote" wołają też na miodek, bo jest żółty i słodki jak cukier czyli ekstaze pomieszaną z innymi prochami, kosztuje tyle samo co kokaina. Może o to chodzi.
Albo faktycznie MJ z tym że w sensie, złota = dobra,super lub może chodzi o rzadką odmiane <joint>

paprotka

Well-known member
Buchów
0
olejek haszyszowy? ale czy opłacało by się to komuś sprzedawać?

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Co innego stwierdzenie GOLD ACAPULLCO bardzo mocne palenie:)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół