• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Niedobór? Co się dzieje?

Wyszukiwarka Forumowa:

Majster2

New member
Buchów
0
Witam.

Proszę o poradę. Rośliny mają około 20 dni. Indoor. W poniedziałek podlałem je i musiałem wyjechac na tydzień. Wróciłem i na 2 roślinach liście sa zółte i wyszły czarne plamy, 2 inne liscie żółkną. Co sie dzieje? Wrzucam zdjęcia. Dzieki za pomoc.
P4061152.JPG

P4061153.JPG

P4061154.JPG

P4061157.JPG

Ostatnia edycja:

Green John

Walczę z ostrym cieniem mgły
Weteran
Buchów
1,788
Odznaki
7
tak jest to możliwe jak i że przepaliłeś jakimś nawozem by je odratować ale jeśli wróciłeś i tak zastałeś uzupełnij niedobory to raz podsyp kurzym gównem w granulacie a żeby szybciej wyprowadzić ze stresu po 3 dniach delikatnie oprysk asashi

Beginers

Well-known member
Buchów
0
I do tego jeszcze jakaś infekcja...hmm. Moim zdaniem chodzi o pH i jakieś pasożyty. Przesadź je do nowej gleby.

dokladnie jak mowi kolega problem bedzie w zlym pH.. zrob tak jak kolega gadal albo podsyp dolomitem i nowa ziemia i podlewaj woda z odpowiednim ph i zmierz ph wody ktorwa wylatuje podczas podlania powinna byc w granicach 6-6.5

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół