akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Niedobór,męska czy żeńska?

Wyszukiwarka Forumowa:

SnakeFromEden

Active member
Buchów
0
Witam,rośliny mają około 60 dni od wysadzenia.Cztery dni temu nie widziałem tych kulek,sprawdzałem za każdym razem gdy byłem na spocie oznaki płci i wszystko wskazywało na to,że są żeńskie z jednej z nich pojawiło sie coś takiego ,dodam to,że z tych kulek wychodza jakby włoski?

Mam słabego neta i nie moge chodzić zbytnio po forum gdyż mi strasznie muli internet a,gdybym nie miał limitu znalazłbym co to za niedobór.Pomoże ktoś?Pozdrawiam

Friko

Well-known member
Buchów
0
Pierwsza fota wygląda na jajcarza.. Co do drugiego zdjęcia nie mam pojęcia

SnakeFromEden

Active member
Buchów
0
Też mi właśnie to wygląda na jajcarza,te jaja wywaliły tylko u góry gdzie powinien formować sie szczyt.To jest mój 1 raz,także liczyłem na to,że jestem newbie i coś z tego będzie.Ale raczej wywale gnoja i zrobie z niego makumbe :/

Vendetta

Only #
Weteran
Buchów
2,789
Odznaki
4
jajcarz na bank odnosnie tych lisci kolego to czasem nie robiles jakiegos oprysku przy sloncu( od godziny 12 wzwyz) bo takie zawiniete widzialem wlasnie od opryskow

SnakeFromEden

Active member
Buchów
0
jajcarz na bank odnosnie tych lisci kolego to czasem nie robiles jakiegos oprysku przy sloncu( od godziny 12 wzwyz) bo takie zawiniete widzialem wlasnie od opryskow

Nieee,podlewanie i nawożenie robie jedynie w nocy jak wszyscy śpią.Pryskałem raz koło godziny 21 wywarem z cebuli na mszyce bo na tym krzaku mi osiadła,ale inne krzaki zaczynają podobnie chorować.Bardzo zależy mi na usuneciu problemu,bo wątpie ze mi krzaki dojdą w takim stanie.Pozdrawiam

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół