• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Niedobory,Zle Ph ?

Wyszukiwarka Forumowa:

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Hey do tej pory wszystko szlo gladko i przyjemnie ;p
Dzisiaj zaobserwowalem zmiany na lisciach.Przegladalem tablice deficytow i doszedlem do kilku wnioskow ale nie wiem czy trafnie :)

Kropki na lisciu wygladaja mi na problem z ph...

A ta plama wyglada mi na niedobor fosforu ale nie jestem pewien.Przy poprzedniej mojej uprawie mialem takie same plamy na lisciach.

CHyba ze moze to juz z lisci sa wyciagane koncowki substancji odrzywczych.Jak wy to widzicie ??

Pzdr:)

---------- Aktualizacja posta 16:17 ---------- Czas poprzedniego posta 10:58 ----------

Ciemne plamy przechodza na inne liscie ;/

Sharker

Well-known member
Buchów
0
Te ciemne plamy na lisciach to najprawdopodobniej niedobor fosforu (gdzieś wczoraj o tym czytałem) sprawdz sobie jeżeli masz mozliwość jakie masz ph .

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Czarne plamy na lisciach to jeszcze h*j wczoraj zobaczylem ze topy zaczynaja plesniac ;/

Wk***ilem sie i w panice scialem planta ktoremu brakowalo ok tygodnia do 8 tygodni mam nadzieje ze nie bedzie zle z tym moze cos uratuje jeszcze ;/

---------- Aktualizacja posta 13:36 ---------- Czas poprzedniego posta 13:29 ----------

Wiecie co to moga byc za male biale robaczki w ziemi??

Rozgrzebalem ziemie a tu w h*j takich malych robakow wielkosci czubka kolca grubej igly??

THE DOCTOR

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja mialem kiedys dzikuny to larwy much jak gownem podlewasz to ci mucha jaja sklada tam bo dobre srodowisko ma ale nie wiem co tam u ciebie pokaz foto :spalony:

z fartem

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Moge tylko zrobic telefonem a tam hu*a widac ;/
One wygladaja jak male biale kuleczki ruszajace sie .SZukalem na forum ale tu sa ciagle o jakis takich jak muchy wlasnie a te sa takie malutkie i szybko w ch*j sie poruszaja.Jak dua mi sie dobra fote zrobic to wstawie ;p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół