nasiona marihuany

(nielubiany temat) Ile jeszcze zostało, czy stosować boosta pytanie orientacyjne.

Wyszukiwarka Forumowa:

Szafirowy

Well-known member
Buchów
0
Witam wygląda to na dzień dzisiejszy tak. Czy jest sens zamówić canna bosta? Za ile gdzieś mogę liczyć na pierwsze zbiory?

S

Sławuś z council estate.

Guest
Będzie dobrze damy radę ziom!

Canna boost na pewno im pomoże, wyglądają bardzo zdrowo.

Szafirowy

Well-known member
Buchów
0
Daje mały up proszę o rady łapią niedobory? Za ile mogę liczyć gdzieś na zbiory, że przemyśleć nawożenie i flusha (czy jak sie piszę).

Wczoraj dostały canna terra flores + pk13/14 + canna boosta, zdjęcia z dzisiaj.

.
.
.
.
.

TetraHydroCanna

TechnoViking
Weteran
Buchów
2
To nie niedobory, tylko popalenia od nawozu... Wyglądają na dobrze nawożone, jak chcesz je skosić w przeciągu 2 tygodni to przestań już podawać. Lej samą wodę na razie, daj ziemi się przepłukać.

Szafirowy

Well-known member
Buchów
0
Słuchajcie bo ja już 4 rok z rzędu sadzę automaty i zawsze pod koniec mam problemy. Nie wiem czy jest sens kierować się kolorem trichomów bo wcześniej dla jaj (tak się tłumaczę) ***ałem "topa" bo ciężko to nazwać już rozwiniętym pąkiem (dopiero białe nitki się formowały) I patrzę przez mikro x60 oczywiście same przeźroczyste, i parę znalazło się bursztynowych więc coś tu nie halo chyba. W tamtym roku tyle czekałem na brązowe u cheesa, że w końcu ta roślina chyba umarła ze starości i gówno było, a nie palenie.

Ale nie chce pieprzyć bez sensu więc powiedzcie mi może czy jest sens robić oprysk na plechę w tym momencie? Topy np. white widow są tak zbite jeden koło drugiego, że ciężko byłoby zrobić oprysk, a z drugiej strony idealne warunki dla ataku plechy od środka moich kobitek.

Druga sprawa przenawożenie mnie dziwi bo na vegu nie dostały ani razu, na flov raz 1/2 procentową dawki co przepłukał deszcz po 2 godzinach i dopiero ostatnio z racji upału udało mi się im odżywkę zapodać po ludzku. Chociaż 2 razy oprysk wcześniej robiłem podczas tych opadów więc może dlatego.

Mam Amnestie haze i to roślina z której chce wyciągnąć jak najwięcej sativowego haju ale żeby fajnie było czuć więc mam ciąć już jak będą mleczne? A z reszty chce jak najwięcej zbitych topów czy to jest równoznaczne z trzymaniem w opór? Bo chyba co za dużo to nie zdrowo.

Oto foty z dzisiaj:

1. White Widow

2. Ivory Ice (dwie w doniczce i co najlepsze 1 urosła największa z wszystkich, a 2 była upośledzona od początku to poszło LST i coś tam wyszło ciekawego i tak)

3. Orginal amnesia

Ostatnia edycja:

meduuza87

Well-known member
Buchów
0
To nie niedobory, tylko popalenia od nawozu... Wyglądają na dobrze nawożone, jak chcesz je skosić w przeciągu 2 tygodni to przestań już podawać. Lej samą wodę na razie, daj ziemi się przepłukać.

Ta na pewno. Niedobor potasu ma

Szafirowy

Well-known member
Buchów
0
A ktos mniej wiecej jest w stanie powiedziec po tych zdjeciach ile do scinki? 2/3/4 tygodnie?

CreepyCrawler

Active member
Buchów
0
Ja bym obstawiał ok 3 tygodni. Nie chciałbym Cie zasmucać ale 2 sezony miałem AH auto i Jamaican Haze i niestety (też liczyłem na sativkowe pobudzenie ) ale wyrosły upier...dalacze kanapowe co również czasem jest na plus ale plan był troszke inny. Niestety auto to auto i cięžko trafić;)

Szafirowy

Well-known member
Buchów
0
Coś się dzieje nie tak liście zrobiły się jakieś dziwne twarde, wchodzą w fioletowy kolor i niektóre topy wyglądają jakby się rozkładały jak liście 4 krzaki to dopadło ;( Proszę o pomoc. Dzisiaj podsypałem dolomitem i podlałem konkretnie. Zapach również zanikł wcześniej pachniało parę metrów od spota teraz im bliżej końca to się popieprzyło.

Dostawały Terra flores, canna boost + pk13/14 ale raczej nie przesadzałem.

Pan_Cacy

Well-known member
Weteran
Buchów
54
Odznaki
7
Jak dla mnie przenawożone. Liście pozawijane do góry, końcówki żółkną, twardnieją i usychają...

guciowaty

Well-known member
Buchów
0
A jak dla mnie to nie jest żadne przenawozenie. Odstaw nawozy. Krzaczki tw kończą swój żywot, i najlepsze nawozy chu*a dadzą.

TetraHydroCanna

TechnoViking
Weteran
Buchów
2
Pisałem ci już dawno żebyś ku**a nie słuchał się bandy pomyleńców. Miały nawozu za dużo kiedy ci to pisałem, a ty mimo to ciągle go dawałeś. Efekty widać parę postów wyżej.

Śmigacz

Well-known member
Weteran
Buchów
948
Popalone, teraz pytanie w jakim stopniu
Postepowalo to dalej czy ustalo?
Jak ustalo to tylko troche sie zestresowały i ruszą

Szafirowy

Well-known member
Buchów
0
Pisałem ci już dawno żebyś ku**a nie słuchał się bandy pomyleńców. Miały nawozu za dużo kiedy ci to pisałem, a ty mimo to ciągle go dawałeś. Efekty widać parę postów wyżej.

Możliwe, że miałeś rację. W każdym bądź razie podsypałem dolomit solidnie podlałem i na szczęście już wyglądają lepiej, topy się zbiły i stwardniały. Jak tylko pojawi się plecha to kosa.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół