nasiona marihuany

Niemcy. Rząd przystępuje do legalizacji marihuany

Wyszukiwarka Forumowa:

lezaza

Well-known member
Buchów
196
Dajcie znać jak zalegalizują bo takich artykułów już widziałem kilka .... A póki co nawet nasiona u szwabów są nielegalne ....
Coś się zaczyna dziać ;)

'Wczoraj w Bundestagu odbyły się pierwsze czytania ustawy...'

Gandi

Daddy Cool
Obsługa forum
Administrator
Weteran
Buchów
21,442
Odznaki
2
przypadkowo natrafiłem w sieci:

Niestety, spełnia się jeden z gorszych scenariuszy, na niemiecką legalizację konopi indyjskich. Kilka tygodni temu pisaliśmy o tym, że w kraju naszych zachodnich sąsiadów, odbyła się pierwsza oficjalna debata na temat legalizacji marihuany. Wtedy politycy zaprezentowali również plan, który zakładał to, że 16 listopada odbędzie się pierwsze i drugie czytanie. Oficjalna nowelizacja przepisów miała nastąpić 1 stycznia 2024 roku.

Jednak już teraz wiemy, że ten plan nie dojdzie do skutku. Carmen Wegge z Partii Socjaldemokratycznej poinformowała, że decyzja o zaakceptowaniu rewolucyjnej ustawy zostanie podjęta w grudniu.

Decyzja w sprawie CannG zostanie podjęta w grudniu. Oznacza to, że nie dotrzymujemy harmonogramu. Wiem, że dla wielu jest to ogromne rozczarowanie. Dlatego ta decyzja nie była dla nikogo łatwa. Jednak dobrze zaprojektowane ulepszenia leżą w interesie nas wszystkich
– Carmen Wegge, partia SDP

Niemieccy politycy argumentują opóźnienie prac nad projektem tym, że potrzebują więcej czasu, by mogli zagwarantować to, że ustawa zostanie wprowadzona w sposób odpowiedzialny i jakościowy. Niestety, przez to muszą spędzić nad nią więcej czasu, niż wcześniej zakładali. W związku z tym, że projekt ustawy będzie więcej „leżał” w Bundestagu. Następne opóźnienia mogą pojawić się również w Bundesracie – organie, w którego skład wchodzą przedstawiciele krajów związkowych.

źródło weedweek, artykuł sprzed tygodnia

NAF

Well-known member
Buchów
22
Ciekawe czy doczekamy kiedyś legalu..

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół