akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Niemy Film :D

Wyszukiwarka Forumowa:
G

grasik

Guest
oto moja historia nastukawszy :D Bylo to pare lat temu (4lata) poczatki bakania , kupilismy z kolesiem pol worka , postanmowilismy sie zbakac i isc do niego ogladac film :) Zeszl;ismy do piwnicy zbakalismy dwie rury tak sie zaproolismy ze masakra :D poszlismy do nirgo olgadac film "Kariera Nikosia Dyzmy" Jak dlamie najlepszy film na zbaku :) Oczywioscie duzo szamania cos do picia itd. :) Zaczynamy ogladac koles go odpala z piec minut ustawia napisy itd. zeby wszystko bylo git .:) Odpala film zasiadamy wygodnie , ogladamy go dobre 20 min. Pytam sie kolesia gdzie masz glosniki a on : aaaaa NIE MAM !! :D taka rama poszla ze japierdziele , lezalem 20 min na ziemi i plakalem ze smiechu :D

Pozdrawiam :) Palmy Ziolo Bedzie wesolo :D

D

Destroyer

Guest
HEHEHE Dobre dobre. Nie ma to jak film na fazie :king:

S

Speecu

Guest
20 minut ogladac film i sie nie skapnac ze nie ma glosu ? hehehhe ( jesli dobrze zczialem) :thumright:

D

Destroyer

Guest
No dobrze zrozumiałeś hehehe. Różne były fazy ale takiego czegoś jeszcze nie przeżyłem :mrgreen: :mrgreen: HEHEHEHEHEHE

S

SiwY18

Guest
hehe przypomnialo misie cos :grasik nie miej mi tego zazle ze tu pisze ... kiedys u kumpla ogladamy film zapruci jak nie wiem ja weszedlem troche poznjej do nich widze ze ogladaja film juz 30min chlopy maja ziania z filmu ale cos mi nie pasuje z napisami dosrzeglem ze napisy nie sa z tego filmu co oni ogladaja tylko z innego hehehe :pr: :pr:

PEACE

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Tylko zwrućcie uwage , że w tym filmie nie ma napisów!! Następna bajka a Wy łykacie.

H

haszyszekk

Guest
lol jak sie chce to można ściągnąć chyba z www.napisy.org...
Może dodal napisy bo nie mial glośników a potem zapomnial o tym ;] pzdr

Bito

Well-known member
Buchów
0
Jesli film byl na dvd to sa napisy...tak mi sie wydaje...tyle w temacie :]

pozdro :]

D

Destroyer

Guest
Są napisy tylko że po angielsku na www.napisy.org Ale wystarczy sie postarać troche to i polskie się znajdzie. No a że kolo nie miał głośników to jakoś sobie musiał radzić :smurfin: HEHEHEHEHEHE

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
6
1Zaczynamy ogladac koles go odpala z piec minut ustawia napisy itd. zeby wszystko bylo git . 2Odpala film zasiadamy wygodnie , ogladamy go dobre 20 min. 3Pytam sie kolesia gdzie masz glosniki a on : aaaaa NIE MAM !! taka rama poszla ze pier**** , lezalem 20 min na ziemi i plakalem ze smiechu
Postępowanie od 1 do 3 a nie od 3 , 1 , 2 :-]

Q

Qaz

Guest
obejrzyjcie jakies filmy Monthy Pytona heheheeeeeee tam to jest dopiero tuba , najbardziej szyderczy humor jaki widzialem , a akurat ostatnio na fazie mi sie trafilo ze lecialo cos w tv , to myslalem ze umre :D polecam;p

C

-=ciasteczko=-

Guest
jak dla mnie najlepszy film na kapie to "chłopaki nie płaczą", umierałam normalnie jak go oglądałam a ci kolesie, którzy tam jarali wydawali się być tacy IDEALNI
edit: co do głośników miałam kiedyś podobny motyw przyszłam zbakana do domku i włączyłam sobie jakiś filmik tylko że wogóle nie było głosu byłam przekonana że mi głośniki siadły dopiero na drugi dzień jak kumpel do mnie przyszedł to się okazało że po prostu miałam wyłączony dźwięk :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół