• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Niepokojący Think Diffrent

Wyszukiwarka Forumowa:

Madcap

Member
Buchów
0
Witam,
Chcialbym zasiegnac rady co do stanu moich roslinek. Mam 50 dniowe Think Diffrenty. Jedna jest wyraznie wieksza od innych mimo ze rosna w takich samych warunkach. Ma wiecej lisci i rozgalezien oraz jest wyzsza. Ma rowniez ciemniejsze liscie. Obawiam sie ze to moze byc hermafrodyta gdyz ta odmiana ma sklonnosci do hermienia sie. Nie jestem jednak pewien. Od tygodnia zaczyna kwitnac (wloski sie pojawiaja) ale Jajec nie widze. Moze nie wiem gdzie ich szukac. Ma dziwne takie kulki przy lodygach ale zdaje mi sie ze to topiki rosna poprostu bo maja takie wloski wychodzace powoli. Wrzuce pare zdjec niestety w slabej jakosci ale moze da sie okreslic. Boje sie zeby mi nie zapilila reszty bo rosna blisko siebie. Kiedy zapylenie nastepuje?

Oraz nie jestem pewien czy to czasem nie jakas choroba czy to normalne ponizej. Na tej jest malo tych szarych kropek przy ziemi, na nagietej LST mam duzo wiecej i wyzej. Jakby przesuszone troche.

Z gory dzieki za pomoc.

WPMJ

Well-known member
Buchów
0
Elo. Jezeli chodzi o roznice w wielkosci, barwie czy gestosci ulistnienia to jest to spowodowane roznymi fenotypami(rozna pula genetyczna). Pestki zapewne miales od thc-thc. Wszystko jest ok. Stabilizacja genetyczna trwa ladnych pare lat i jest duzym przedsiewzieciem. Znajdz na forum temat ''Jak zrobic nasiona F1''. Powinno Ci to wyjasnic dokladnie, dlaczego Twoje planty roznia sie miedzy soba. Jezeli chcesz miec identyczne rosliny to uzywaj nasion odmian czystych nie hybrydowych crossow. Osobiscie sugeruje www.afghan-plant.pl lub ogulem WOS. W kwestji zapylenia to spokojnie. Pierw pokaze sie duzo jaj mocowanych na laczeniu lodygi i liscia. Jaja musza dojrzec i otworzyc sie. Wtedy dopiero spuszczaja sie pylkiem(warto zachowac troche pylku do wlasnych projektow nasiennych). Zdazysz usmiercic jajcarza zanim zacznie sypac.Ps: Ile litrow Ci wyszlo z tej sensi? Widzialem opis producenta: max 300g. hahaha:D

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół