Niepokuj początkujących hodowców

Wyszukiwarka Forumowa:
R

Rusek19

Guest
  • jestem początkującym hodowcą i mam pytanie, czy można bez obawy pogorszenia zdrowia mojego krzaczka podciąć kilka listków żeby więcej światła dochodziło do szczytów bo krzak jest bardzo gęsty???!!! A drugie pytanko czy mam nadal zraszać roślinke jak już będzie ostro kwitła??

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
Jasne ze mozesz, tylko nie za durzo na raz ale pare mozesz uciac. Nie bedziesz musial ja zraszac.

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Rusek19, miejsce na takie pytania to w dziale hodowla a nie multimedia> filmy :evil:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
obrywaj rusek najstarsze lsicie...ale to zaelzne od wielkosci boxa ilosci roslin, technik jakies tosujesz

co do zraszania to na poczatku flov jeszcze zraszaj a potem calkowice zaprzestan...topki nie lubi az takiej wilogci

takie pytania zadawj w temacie przyklejonym w dziale dla poczatkujacych...nie zakladacj nowych topicow...bo juz nie raz byla rozmowa o tym...peace

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
10
Jezeli podczas floweringu bedziesz duzo zraszal to moze splesniec a tego chyba bys nei chcial co :D

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
jezeli chodzi o przycinanie to jak najbardziej tylko stopniowo i ostrym narzedziem ;) a co do drugiej kwestii ze zraszaniem to odradzam kropelki wody pod wplywem intensywnego swiatla zostawiaja plamki na lisciach

[ Dodano: 2006-04-08, 20:50 ]
szybki refleks brawo hehehe

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół