• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Niesamowity zapach i smak

Wyszukiwarka Forumowa:

PuDerqu

Active member
Buchów
0
Witam, chcialbym juz zakupic nasionka na nastepny rok, bo juz sie nie moge doczekac <lol>. W tym roku mailem 3x automaty white russian, powiem ze ich moc wymiata:yeahh:. Ale na nestepny rok, chce cos niesamowitego! jakies cytrusowe samaki, cos egzotycznego! Nie zalezy mi na duzym plonie z rosliny, a na smaku i zapachu <peace>.
Dodam takze ze mieszkam w poludniowo-wschodniej PL.
I tez chcialem sie zapytac o Amnesie, czy dojdzie w tym klimacie?

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
Nie zalezy mi na duzym plonie z rosliny, a na smaku i zapachu

I

Co do egzotyków się nie wypowiadam bo nie znam tych odmian z autopsji, ale growerzy którzy coś "owocowego" uprawiali na pewno z własnego doświadczenia ci poradzą.
Jeżeli planujesz smak i jakość to proponuję klasyka white widow albo amnesia. Mam ja aktualnie w uprawie (zobacz jak chcesz mój growlog).
Wybrałem ją bo naczytałem sie i nasłuchałem że to odmiana z wyższej półki. Koneserski smak i high :) .Jeżeli nastawiasz się na jakość a nie komercyjną ilość to może być dobry wybór. :smokee:

eLUCe

Well-known member
Buchów
0
może być ciężko z dojściem w PL... polecam grapefruit od GGS, orange bud, cindy99, moge ci też polecić maroc bo zapach i moc pierwsza klasa tylko drapie troche w gardło ;)

MonsterBud

Well-known member
Buchów
0
Jamaican Pearl, Frisian Dew - polecam te odmiany pod polskie słońce, są bardzo smaczne i aromatyczne.

Natural

Well-known member
Buchów
1
sannies jack x the killing fields od WARR'a
baaaaardzo aromatyczne smaczne ziolo ale kwitnie dlugo

djganja

Well-known member
Buchów
0
duzo ziola jest co by sie chcialo zjesc :p ale ostatnio mnie Mango smakuje i ten zapach yummy yummy

PuDerqu

Active member
Buchów
0
Dzieki bardzo za porady.Wieczorkiem siadam i zamawiam. Na nastepny rok na outa leci:
-Grapefruit
-Orange Bud
-Sensi Star
-Great White Shark

A takze zdecyduje sie na moja 1 fotorelacje,i oczywiscie na wiosne dokupie takze automaty, myslem nad 3x Low Ryder, ale co do automatów to jeszcze nie jestem pewny jaka odmiane kupie. Pozdro i wielkie dzieki:smokee:

P

plon250

Guest
Easy Sativa jest w miare mocna, daje duże plony, a co najważniejsze zapach jak i smak słodki cytrusowy. :zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół