• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Nietykalni

Wyszukiwarka Forumowa:

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
witam wszystkich użytkowników forum :)

to już kolejny wątek filmowy który pragnę założyć , ponieważ lubię filmy i oglądam ich naprawdę masę a w ostatnim czasie byłem w kinie na filmie "NIETYKALNI" a na haszyszu coś o nim cicho więc pragnę założyć temat i przybliżyć ludziom tak za***isty film który wyszedł w kwietniu w tym roku w polskich kinach :)

od siebie krótko :

film jest produkcją francuską , według mnie ostatnio które tworzy naprawdę dobre kino i nie Wacha się poruszać tematów ciężkich , ciekawych a przedewszystkim życiowych , ten film jest oparty na faktach ! wydarzenia miały miejsce naprawdę , co czyni ten film tak wyjątkowy !

Nietyklani jest filmem naprawdę wciągającym od 1 minuty do końca gdzie otworzy wam pozytywne myślenie na świat , nauczy czerpać ciepło , spokój i radość z życia.W filmie zawarty jest wątek "MArihuany"

akcja dzieje się w paryżu gdzie mieszka i wychodzi z więzienia pewny młody człowiek , nie mając szans na lepsze jutro nie wierząc w nic mając za sobą kryminalną przeszłość , pewnego dnia gdy wychodzi los rzuca go w szaleńczy wir gdzie następnie musi kierować się swoją ścieżką. Niezwykły traf sprawia że zostaje zakwalifikowany do pracy ze starszym człowiekiem który jest sparaliżowany od barków po czubki palców u nogi , co z tego wyniknie ?

SAMI SIĘ PRZEKONAJCIE !

RANKING NA FILMWEBIE : 3 w ranking światowym

:)

BlackDeath

Well-known member
Buchów
0
Film naprawde ciekawy, ogladalem jakis czas temu. Ma pare niedociagniec i bledow w fabule ale to nie przeszkadza, zeby spedziec dwie godziny na dobrym kesie kinomana

Szczerze polecam

Btw 3 miejsce na FW to troche przesada, pierwsza dycha to moze i tak, ale 3 miejsce...

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
według mnie film naprawdę zasługuję na tak wysokie miejsce, zresztą nie od tak już zdobył 11 statuetek a pewnie za rok w styczniu zgarnie kilka Oskarów , ten film to naprawdę kupa dobrego kina :)

aha polecam oglądać na fazie ten film :bongo4:

Monti

Well-known member
Buchów
0
Tak myślałem od paru dni czy warto to obejrzeć wszędzie pełno tego filmu, ale opis mnie jakoś nie przekonał, teraz z pewnością zalukam może nawet z kumplem do jakiegoś dobrego jaranka :D

kissme

Well-known member
Buchów
0
Jak go oglądałem to złapałem grubą rozkmine, polecam, jest konkret !

G

Gość

Guest
Reżyser prosił mnie, żebym tego nie pisał, ale i tak to napiszę, bo tak właśnie uważam: Ten film jest Wy***any w Kosmos!:yeahh: Gorąco polecam, bo naprawdę warto. Niewiele jest takich filmów(biorąc pod uwagę cały dorobek WSZYSTKICH reżyserów), które podczas dwugodzinnego sensu, kończą się w "pięć minut".

king61

Alko-Blanto-Sexo-holik
Weteran
Buchów
12
ja cały czas czekam na premierę Batmana na peb'ie:bounce:

ten film oglądała moja druga połowa i podobał jej się, pewnie sprawdzę ale jak wieczory zrobią się dłuższe<wodna>

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
ja cały czas czekam na premierę Batmana na peb'ie:bounce:

ten film oglądała moja druga połowa i podobał jej się, pewnie sprawdzę ale jak wieczory zrobią się dłuższe<wodna>

no batman też będzie fajną zajawką :)

nie mogło być inaczej żeby twojej drugiej połówce się ten film nie podobał ;p:bongo4:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół