akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Nietypowe zastosowanie hydrozelu

Wyszukiwarka Forumowa:

KrzyKrzysztof

Member
Buchów
0
Siemanko

Jak w temacie mam pyt. Odnosnie hydrozelu a dokladnie chodzi mi o to czy moge na ziemie wysypac hz i podlac tak zeby spochl, nie mam keramzytu a chce jakos spowolnic wysychanie ziemi . taka kreatywna mysl, to tylko pytanie. Nie piszcie nic typu, bezsensu zakup cos sprawdzonego itp. Ponoc kto pyta nie bladzi i nie ma glupich pytan . ??:spalony:

Hoofner

Well-known member
Buchów
0
Wsadzasz palca w ziemie i masz jasność. Prosty i najlepszy sposób

KrzyKrzysztof

Member
Buchów
0
Chodzilo mi o wierzch ziemi, wylozylbym hz , wtedy woda paruje tylko z niego i dodoatkowo mam
Wilgotnosc na +

---------- Post Zaktualizowany 23:51 ---------- Data pierwszego postu 23:50 ----------

Wiem rozumiem sztuke podlewania ale moze niejasno przedstawilem pytanie ��

sputter_green

Well-known member
Buchów
1
Jak masz małą wilgotnośc na weg to kupuj nawilżacz a nie kombinujesz. Hydrożel tylko na out.

Wystartowałeś już z grow ?

Burmistrz

Well-known member
Buchów
0
hz na powierzchni spleśnieje albo zrobi się kisiel, było go z gleba zmieszać. Nie jest tylko na out moje panny bez podlewania dawały rade 2tyg bez wody

KrzyKrzysztof

Member
Buchów
0
Tak juz 4 tydz lece z 3 af femi wilgotnosc w miare spoko ale jakby skoczylo lekko up mysle ze panny by sie nie obrazily ��dzieki za info co do tego ze zrobi sie kisiel. O taka odp. Mi chodzilo :) wszystko wiem tem. Do zamkniecia :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół