Nietypowy indoor

Wyszukiwarka Forumowa:

Zielony Alibaba

Active member
Buchów
0
Witam . Szybkie tłumaczenie .
Mam kumpla który chce zainwestować , mam plan na dużego inndora na około 200 półautomatow w lesie wszystko pod agregaty lampy samo podlewacze itp . Planuje mieć 2 miejscówki po 100 szt . Wyglądało by to tak ... Większy teren wykopany dół na 1m wysztko obłożone wszystkim co bd kwitło . Albo jakaś wioskę co psy dupami szczekają i stara szopę stodołę :) Planuje to ogarnąć w zimę i od marca startować w Polsce , mieszkam za granicą :) Co myślicie ??

Pikaczu

Well-known member
Buchów
1
Ja myślę że przeszkody które spotkają Cię po drodzę, prędzej czy później roz***ią cały plan i akcje, a jeżeli nie to narobisz sobie problemów i to nie małych, albo prze***iesz sosu, jak się chcesz bawić w agregaty to musisz mieć sporo kasy na inwestycje, musisz mieć kilku speców albo przynajmniej dość szerokie ogólne pojęcie.

ciekawi mnie sama koncepcja :D:D:D:D:D:D:D "w lesie większy dół wykopany na 1m" wystarczy mi to zdanie... śmierdzi klęską żywiołową z kilometra....

sam kiedyś myślałem o agregatach ale żeby miało miejsce bytu trzeba mnieć pare ładnych stówek mieć konkretne miejsce najlepiej stara fabryke lub coś dużego, lepiej jest wynająć kilka chat i rozłożyć powiedzmy opłaty na ok 150zł -200 miesięcznie a nie chować agregaty w lesie metr pod ziemią, a krzaki na drzewach wieszać w zielonych boxach i przykrywać gałęziami ^^ - MOJE ZDANIE

PS: teraz tak sobie pomyślałem- ciekawe jak byś dowoził paliwko do agregatów na wypizdolejewie w lesie, chyba że szlauch i pompa :D i zazys z cysterny ^^ nie no joke. odpuść sobie z tym :p

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
15,788
Odznaki
1
Agregaty wymagają serwisowania co kilka tygodni jeśli są w ciągłym użyciu.

Pomysł z dupy kompletnie, pomijając już koszta, których 200 af nie pokryje, do tego nie umiesz jeszcze uprawiać, więc jak by nie paczać ch*j wielki z tego będzie, może metrowy dół w lesie by ci się udało wykopać z całego planu.

Zielony Alibaba

Active member
Buchów
0
Bardziej myślę o wynajęciu domu na wiosce z szopą lub stodoła ... Pieniądze inwestuje mój koles i razem to ogarniemy

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
15,788
Odznaki
1
Rozumiem, ze bedziecie tez tam mieszkac? Bo paliwa w agregacie na maks 10h wystarczy jak kupicie taki za kilka tysi, ale moze wolicie przemyslowy za 300 tysi ktory zuzywa prawie 100l ropy na godzine? :)

Zejdz na ziemie i se posadzcie te afy outdoor.

TatraMoc

500+ madafaka
Buchów
0
Jak czytam to sie wydaje ze jednak razem nic nie ogarniecie.
Ale powodzenia :)

p.s
poczytaj cos troche to ci sporo glupot z glowy wypadnie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół