Nieudana Makumba

Wyszukiwarka Forumowa:
Ł

ŁysyGrowR

Guest
Zasadziłem nasiona z karmy dla papug i kanarków.Wyrosły krzaki zerwałem je i zrobiłem z nich makumbe.
Efekt był taki że nie było żadnej fazy ani trochę nawet nie pokopało.Ususzyłem nawet z niej trochę zapaliłem i tez żadnej fazy nie było.Takie samo ziarno posadziłem kilka lat temu i normalnie kopało.Czy ta konopia po prostu nie produkuje THC?

Pikaczu

Well-known member
Buchów
1
konopia siewna -przemysłowa bratku <peace> wykorzystuje się ją do produkcji sznurów, lin nawet nici chirurgicznych, papieru itd i zawierają niewielkie ilości tego co ich Ładniejsze siostry Indyjki :)

---------- Post Zaktualizowany 10:05 ---------- Data pierwszego postu 10:03 ----------

a kilka lat temu mogło kopnąć jak byłeś żółtodziobem i palileś raz na rok albo pierwszy raz, swoje też mogło zrobić efekt placebo :D bo jedno co Ci mogę gwarantować to napewno nie znajdziesz nasionka konopi indyjskiej w karmie dla papug xD

PS. widziałem że trafiłeś do "perełek" za to pytanie :D Gratuluje :D:D:D:D!!!

https://www.forum.haszysz.com/showthread.php?21621-Perełki-rereaktywacja&p=1638455#post1638455

Ł

ŁysyGrowR

Guest
To nie tak. Musiałem trafić na dobre ziarno. Albo po prostu nie jest tak że z tymi ziarnami trzeba poczekać i dopiero przy kwitnięciu zaczynają
wytwarzać thc?

---------- Post Zaktualizowany 12:23 ---------- Data pierwszego postu 12:21 ----------

Czytałem o tej przemysłowce zadałem to banalne pytanie dlatego że parę lat temu mnie kopnęło a od tamtej pory nie paliłem

Pikaczu

Well-known member
Buchów
1
hahahah też czytałem z ciekawości i na wiki piszą że produkuje ale niewiele a jeżeli już to chyba oczywiste że w fazie kwitniecia xD tak by wszyscy scinali na wegu i jarali liście hahahah czekaj nie mogę się pozbierać xDDD hahahahahaha :lol3:

Sory drugie pytanie też trafi do perełek bo jest jeszcze lepsze !! <3

Ł

ŁysyGrowR

Guest
teraz już wiem zadałem przecież pytanie w początkujących

---------- Post Zaktualizowany 12:35 ---------- Data pierwszego postu 12:32 ----------

zaraz ale nie powinno kopnąć tak czy siak dawno nie paliłem przecież

Friko

Well-known member
Buchów
0
ojj ŁysyGrowR, Ty chyba jak się goliłeś na łyso to sobie część mózgu wyciąłeś przypadkiem xD
karma dla papug to tak jak Ci wspomniał ziomek wyżej konopie siewne. Co Ty jarałeś? liście i łodygi? xD

BombelWsm

Well-known member
Buchów
0
Przypomniales mi jak ostatnio bylem w pl i lokalny mareczek ogarniacz zalatwil mi 5 lisci i wkrecal ze to sie pali... Haha ***lem smiechem i ***lem mu kilka butow na szczeke i sturlal sie pod bagienko i stracil dorobek swego zycia stara nokie 15zl i katane ku**a :D siewne nie kopia :D jedz w swietokrzyskie tam ich pelno jak na lubelszczyznie makow :) nie bedziesz musial hajsu tracic na karme :Di czasu dogladajac :Dpozdrofki

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
15,276
Odznaki
1
Lo ku**a jacy artysci, jeden gangster, drugi niedorozwiniety.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół