• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Niewielka temperatura w Boxie

Wyszukiwarka Forumowa:

RPK1

Well-known member
Buchów
0
Siema mam taki problem, ze podczas gdy nie jest podłączone światło to jest ok. 18*C. a gdy zapale światło to jest 20/21 Dodam ze bez wiatraków. Kurde lipa dużo os ma problem zbyt duża temperatura ja zbyt mala. A i nie dawajcie rady typu kup hps bo na razie nie mam takiej opcji ... nie wiem moze styropianem to obłożyć albo cos..
Wszystko juz jest obkupione to i owo w fazie kiełkowania a tu nie ma odpowiedniej temperatury ;/ ;/

jiggitt

Well-known member
Buchów
0
styropian powinien pomoc. A jesli nie to jest takie cos jak kabel grzewczy ziomek. Chyba nie jest drogi. Poszukaj a na pewno cos znajdziesz B)

RPK1

Well-known member
Buchów
0
to dzieki spróbuje z tym styropianem aa teraz własnie dostalem za free zarowke moze cos pomoze ona to jest zwykla tz. EO. taka jak tamta skoro tamta cos daje ciepla to i ta moze cos ta ! :D

Porobiony_Pysk

Well-known member
Buchów
0
Ja robiłem tak że podłączałem normalna żarówke 100 wat i wkładałem ją do słoika tzn tak żeby sie oparła na gwincie od słoika a w słoiku woda i kawałek szmaty miałem pare stopni cieplej a w dodatku woda i szmata parowały i była większa wilgotność. To jest chyba najprostszy sposób. Pozdro.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół