nasiona marihuany

Niewiem co jest z moja roslinka

Wyszukiwarka Forumowa:
S

sulek12

Guest
1. Rodzaj oświetlenia (hps, świetlówki, nateżenia światla)
2. Klon czy Nasiona
3. Rodzaj podłoża, jaki soil mix, ph gleby
4. Czestotliwość podlewania
5. Wentylacja
6. Rodzaj użytego nawozu (chemiczny czu organiczny), dawki nawozów
7. Długość życia rosliny
8. Temperatura (w fazie ciemnej i jasnej)

:arrow: 1. HPS 250W
:arrow: 2. Nasiona WW zenske www.narko.pl
:arrow: 3. Uniwersalna
:arrow: 4. 2 dni
:arrow: 5. Wiatrak wydmuchujący powietrze na gorze szafy
:arrow: 6. brak
:arrow: 7. 2,5 tygodnia
:arrow: 8. temp. 28-31c (24/0)

Posadziłem sobie WW i wszystko ładnie rosnie ale lisci stają się zółte.
Kolor zzacząłł się pojawic na brzegach i zabarwia w strone środka liscia.
Te zdjęcia były robone z 1,5 tyga. teraz jesp podobno gozej.

HYZIA 1 http://img45.imageshack.us/my.php?image=hyzio0md.jpg

HYZIA 2 http://img79.imageshack.us/my.php?image=img04924wj.jpg
:jocolor:

S

sdfsdf

Guest
mam dokladnie to samo :/ do doniczek dalem odrobine dolomitu ale nie podlalem ich i teraz do tego wszystkiego listki mi oklaply :| co sie dzieje? ktos zna ten powod tych listkow? dlaczego... :(

rusko

Well-known member
Buchów
0
zamało wapnia po pierwsze!! po drugie hujowe pestki bo z www.narko.pl tam :king: tylko można dostać przemysłówke :tongue:

S

sulek12

Guest
A Ty Bielak z kat masz nasionka??

[ Dodano: 2006-04-20, 16:52 ]
Niech ktos jeszcze napisze czy to jest na pewno to. Jak najlepiej zwiększyc pozom wapnia wystarcza skorupki czy moze potrzebny jest dolomit. Czy jak zaczne nawozic zwiększe poziom wapnia bo jakos od pojutrza zaczynam.

S

sdfsdf

Guest
ja dostalem nasionka od kolegow (in) i od quake (out) no i niewiem dlaczego zaczel;y wiednac :( albo zgrzalem bo wczoraj niewiem czemu muialem temp 40 stopni :/ ale ustabilizowalem :p no albo to wina ze nie podlewalem 1 dzien bo chcialem przesuszyc ale teraz zalalem woda i zobaqczy sie... a co do plam to dodalem dolomitu i zobaczy sie czy zejdzie..
Pozdro!

edit: dolomit nie jest drogi :p 3,50zl za 10kg :) wiec nie ma co oszczedzac a sze skorupkami to ***anina troche :p

rusko

Well-known member
Buchów
0
wiadomo jak miałes tem 40 stopni to ci powiędły liście!! musisz do***ać więcej wentylatorków i bedzie luzz!! a co do pytania sulka12 najlepiej kup dolomit!! :king:

S

sdfsdf

Guest
no tak teraz mam juz dobra temp. ale nie wydaje mi sie zeby mi wczoraj zwiedly liscie :/ bo wczoraj ja zgrzalem :p bo od 12 mialem wlaczona lampe do a o 14 juz byly zwiedle :| niewiem dlaczego ale niewiem... moze dojda do sibie :) OBY :) a co do tych zulkniec na lisciach to co to moze byc? za malo wapna? dolomit juz sypnelem wczoraj :p

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
Przeciez narko.pl jest na czarnej liscie ja zamowilem kiedys stamtad (jak nie wiedzialem ze sprzedaja lipe) purple power to nic nie wyroslo poza jedna roslina ktora wygladala jak rasowy chwast!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół